Sport

Nicoleta Alexandrescu, team managerul națonalei, anunț despre Cristina Neagu: ”Va rămâne cu noi”

13.12.2018 | 11:21
Nicoleta Alexandrescu team managerul natonalei anunt despre Cristina Neagu Va ramane cu noi

Team managerul echipei naționale a României, Nicoleta Alexandrescu, a anunțat că interul Cristina Neagu va rămâne alături de colegele sale la Campionatul European din Franța. Superstarul reprezentativei noastre s-a accidentat extrem de grav în meciul pierdut cu Ungaria și nu va mai putea juca în acest sezon.

”Da, Cristina are ruptură a ligamentelor încrucișate. Staful medical va lua o decizie, alături de Cristina, și vom vedea ce se va întâmpla. Cristina va rămâne alături de noi, este căpitanul echipei și e normal să rămână. Fetele vor lupta și prezența Cristinei este foarte importantă pentru fete”, a declarat oficialul formației României la Digi Sport.

Cristina Neagu s-a accidentat extrem de grav în meciul România - Ungaria de la Euro 2018
Cristina Neagu s-a accidentat extrem de grav în meciul România – Ungaria de la Euro 2018

Nicoleta Alexandrescu, team managerul națonalei, anunț despre Cristina Neagu: ”Accidentarea a fost un șoc”

”Accidentarea a fost un șoc. Fetele s-au adunat, au vorbit foarte mult aseară împreună cu Cristina, ceea ce e foarte bine. Azi e o zi de deplasare, va fi destul de multă agitație. Abia după prânz ne vom putea liniști puțin. Bazaliu va ajunge astăzi. A fost un program atipic, pentru că am avut 3 zile de pauză și două zile cu două meciuri. E foarte greu și pentru jucătoare și pentru antrenor”, a fost anunțul făcut de Nicoleta Alexandrescu după examenul medical efectuat de Cristina Neagu.

Căpitanul echipei naționale a României a fost supusă un RMN joi dimineață în care s-a confirmat că are ruptură de ligament încrucișat anterior la genunchiul drept și va fi nevoită să lipsească de pe teren cel puțin 6 luni.

Reprezentativa României a fost învinsă de Ungaria, scor 29-31, dar s-a calificat în semifinalele Campionatului European, acolo unde va întâlni formația Rusiei, campioană olimpică en titre. Meciul este programat vineri, de la ora 18:30, la Accor Hotels Arena din Paris. Accederea între cele mai bune patru echipe de la Euro 2018 i-a asigurat României biletele și pentru Campionatul Mondial din Japonia, care se va desfășura în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie 2019.