Life

Nicoleta Dragne a făcut marele anunț! Fosta ispită de la Insula Iubirii însărcinată pentru a doua oară

Nicoleta Dragne a anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil al său. Vedeta, care a fost ispită la Insula Iubirii, nu a dat prea multe detalii despre sarcină sau despre tatăl copilului.
30.04.2022 | 11:03
Nicoleta Dragne a facut marele anunt Fosta ispita de la Insula Iubirii insarcinata pentru a doua oara
Nicoleta Dragne, gravidă a doua oară. Ce imagine a postat pe rețelele de socializare. foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Nicoleta Dragne, fost ispită de la Insula Iubirii, este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta a făcut marele anunț pe rețelele de socializare.

Nicoleta Dragne, gravidă a doua oară. Ce imagine a postat pe rețelele de socializare

Aflată în Italia, fosta concurentă de la Bravo ai Stil! Celebrities a postat o imagine cu burtica de gravidă. Aceasta a pus și o descriere sugestivă, care poate fi interpretată în diferite feluri.

ADVERTISEMENT

„Baby Milan” a scris Nicoleta Dragne la o imagine cu burtica de gravidă. Nu știm dacă aceasta doar a făcut referire la călătoria în care se află, fiind în Milano, sau dacă acesta este numele viitorului său copil.

Nicoleta Dragne mai are un copil din fost sa relație, pe care l-a născut în 2020. Aceasta nu a dat niciun detaliu despre tatăl copilului pe care îl așteaptă acum.

ADVERTISEMENT
Nicoleta Dragne, gravidă a doua oară.
Nicoleta Dragne, gravidă a doua oară. Foto: Instagram

Cum se înțelege Nicoleta Dragne cu fostul său soț

Nicoleta Dragne a fost căsătorită cu Bruno Vlad și au împreună un copil. Relația lor a fost una presărată cu probleme, dar de dragul copilului au încercat să își mai dea o șansă, dar iubirea lor s-a destrămat definitiv în ianuarie 2022.

Acum, cei doi sunt în relații bune și își cresc copilul împreună, pe Vladimir. Vedeta declara că nu poate să spună niciodată că nu se va mai împăca cu tatăl copilului ei.

ADVERTISEMENT

Este posibil și ca fosta ispită să mai fi dat o nouă șansă relației de iubire pe care o avea cu tatăl copilului său, dar nici o nouă romanță nu este exclusă.

”Noi suntem în relații foarte bune. Așa am fost din totdeauna. De când am hotărât să ne despărțim am spus că vom păstra o relație frumoasă de prietenie pentru că trebuie, avem un copil împreună și e normal. (…)

ADVERTISEMENT

Părinți prieteni, cam acolo se rezumă treaba. Eu spun cum stau lucrurile acum. Vorba aia ”să nu spui niciodată, niciodată”, a declarat Nicoleta Dragne la Antena Stars.

ADVERTISEMENT