Life

Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities, schimbări după naștere. Cum se înțelege cu tatăl fiului ei

Nicoleta Dragne este o mamă puternică și își crește singură copilul. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a dezvăluit ce relație are cu fostul iubit.
10.03.2022 | 14:45
Nicoleta Dragne de la Bravo ai stil Celebrities schimbari dupa nastere Cum se intelege cu tatal fiului ei
Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities, mărturie despre tatăl fiului său. Ce legătură are cu fostul iubit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă, care a fost ispită la Insula Iubirii, și Bruno Vlad au avut o relație de doi ani, perioadă în care a venit pe lume fiul lor, Vladimir. Acum vedeta spune cum se înțelege cu fostul partener de viață, care s-a iubit și cu Mădălina Pamfile.

Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities, mărturie despre tatăl fiului său. Ce legătură are cu fostul iubit

Nicoleta Dragne este conștientă că schimbările intervenite după naștere au pus amprenta asupra relației cu tatăl copilului. Fosta concurentă de la Antena 1 spune că relația s-a destrămat pentru că s-a implicat în creșterea celui mic.

ADVERTISEMENT

În momentul de față șatena își crește singură copilul, doar cu un mic ajutor din partea mamei sale. Fosta participantă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” nu regretă nimic din povestea de dragoste cu Bruno Vlad, cu care a rămas în relații bune.

„Eu îmi cresc copilul singură acum. Sunt o femeie puternică. Mă ajută mama ocazional, în rest nu. Stau eu sau Alin când vine în București. Noi nu mai suntem împreună. El se implică în creșterea copilului, s-a implicat de când am născut.

ADVERTISEMENT

Este un tată implicat, din toate punctele de vedere. Mă ajută cu tot. Relația s-a rupt între noi, noi nu ne-am mai înțeles. Eu n-am simțit că ne-am despărțit din cauza copilului pentru că eu nu m-am schimbat după ce am născut.

Noi ne-am cunoscut și eu am rămas însărcinată foarte repede, nu am avut câțiva ani în spate să ne cunoaștem. Practic a venit totul repede așa. Nu regret nimic. Facem tot ce trebuie pentru copil”, a spus Nicoleta Dragne în emisiunea „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Dragne, relație cu fostul soț al Mădălinei Pamfile

În altă ordine de idei, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a dezvăluit că nu are niciun fel de problemă cu fosta soție a lui Bruno Vlad, Mădălina Pamfile, alături de care a fost participantă în show-ul de modă de la Kanal D.

„Eu nu am o problemă cu Mădălina, nu am avut nici în trecut. Ei au fost împreună acum mulți ani, eu l-am cunoscut pe el la trei ani și ceva distanță după ce au divorțat. N-ar fi avut de ce să fie ceva”, a adăugat Nicoleta Dragne.

ADVERTISEMENT