Life

Nicoleta Dragne o atacă pe Viviana Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities: „Se comportă ca un cățel bine dresat”

Nicoleta Dragne și Viviana Sposub de la Bravo, ai stil se acuză una pe cealaltă de răutăți gratuite în ediția care va fi difuzată pe 10 decembrie. Tensiunea devine de nesuportat în platou.
10.12.2021 | 12:32
Nicoleta Dragne o ataca pe Viviana Sposub la Bravo ai stil Celebrities Se comporta ca un catel bine dresat
ADVERTISEMENT

Nicoleta Dragne dă de pământ cu Viviana Sposub, în cea mai nouă ediție Bravo, ai stil de la Kanal D. Fosta ispită de la Insula iubirii susține că iubita lui George Burcea se preface în fața camerelor de luat vederi pentru a da bine în fața publicului.

Nicoleta o acuză pe Viviana că și-a pus fanii să îi trimită mesaje de hate. Asta după ce ea și Ruxi au intrat de mai multe ori în dispută cu ea.

ADVERTISEMENT

Blondina a decis să nu mai tacă și spune tot ce are pe suflet la adresa fostei asistente de televiziune. Discuția dintre cele două atinge cote alarmante, fiecare ridicând tonul una la cealaltă.

Nicoleta Dragne și Viviana Sposub, război total la Bravo, ai stil!

„Așa cum vorbești la testimoniale, să ai curajul să vorbești și cu mine față în față”, îi reproșează Nicoleta Vivianei, răstindu-se la ea în platou.

ADVERTISEMENT

„Este vorba despre cum spui niște chestii și cum pot fi interpretate acasă”, spune Nico în culise.

Viviana nu s-a lăsat mai prejos și i-a zis rivalei sale că reproșurile sale sunt complet nefondate. Sposub a declarat că ea nu are nicio răspundere pentru mesajele jignitoare pe care le-a primit atât ea cât și Ruxi din partea celor care o admiră pe ea.

ADVERTISEMENT

„Nu poți să spui că din cauza mea voi ați primit mesaje. Ar trebui să vă uitați la comportamentul vostru și să vedeți de ce anumiți oameni vă dau anumite mesaje”, este răspunsul contondent al Vivianei.

„Când nu suntem de față, își arată ghearele”

Nicoleta a atacat-o apoi pe iubita actorului George Burcea la testimoniale. Acolo a declarat că își joacă foarte bine rolul în emisiune.

ADVERTISEMENT

„Ea în platou se poartă ca un cățel bine dresat, educat. Când nu suntem noi de față, își arată ghearele”, mărturisește Nicoleta Dragme.

Competiția Bravo, ai stil devine din ce în ce mai acerbă pentru participante. Rivalitățile sunt atât de mari, încât nu există ediție în care vreuna dintre fete să nu explodeze, acuzându-se de tot felul de lucruri.

Emisiunea de modă este difuzată de miercuri până vineri de la ora 22:30. Sâmbăta, de la 22:00, fetele prezintă ținutele pe o anumită tematică dată, iar cea mai slabă și cea mai puțin votată de telespectatori părăsește concursul la finalul galei, în urma nominalizărilor.

 

ADVERTISEMENT