Life

Nicoleta Dragne, eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities. Cum au reacționat celelalte concurente

Nicoleta Dragne a ieșit din competiția de modă „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, unde a intrat cu foarte puțină vreme. Vedeta a fost eliminată în ultima Gală.
20.12.2021 | 08:00
Nicoleta Dragne eliminata de la Bravo ai stil Celebrities Cum au reactionat celelalte concurente
ADVERTISEMENT

Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a mărturisit că se aștepta ca parcursul său în emisiunea moderată de Ilinca Vandici să se încheie atât de repede.

În plus, fosta participantă de la Kanal D este conștientă că lucrurile nu au depins numai de propria persoană, de aceea nici nu este supărată.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Dragne a fost eliminată la numai câteva zile după ce au apărut zvonuri că ar fi fost descalificată pentru unele situații create în competiție.

Nicoleta Dragne a ieșit din competiția Bravo, ai stil! Celebrities. Ce a declarat

„Știam, de aia sunt calmă. De aceea nu am nicio emoție. Îmi pare rău doar că eu nu sunt un om de televiziune, nu fac asta mereu, dar știu cum funcționează lucrurile și știu că nu ține de mine.

ADVERTISEMENT

Nu ține numai de mine și când nu mai deții tu controlul și nu ții frâiele, îți pare rău că nu mai ești acolo, dar nu ai de ce să suferi pentru că nu a depins de tine. 

Mă bucur că v-am cunoscut pe toți”, a declarat Nicoleta Dragne de la „Bravo, ai stil! Celebrities” când a aflat voturile, notează kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Toate concurentele au fost surprinse de eliminarea neașteptată, în ciuda faptului că blondina a avut numeroase dispute pe timpul emisiunii.

Mellina și Ruxi, șocate de eliminarea Nicoletei Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities

Mellina a fost șocată, asta pentru că se aștepta că fie ea cea scoasă din „joc”. De aceeași părere a fost și Ruxi, care a precizat că a fost luată prin surprindere.

ADVERTISEMENT

„Ăsta a fost șocul zilei, nici nu știu să descriu ce simt. Simt o groază de lucruri. Sunt șocată, panicată, dezamăgită.

Nu mă așteptam să plece ea, era o concurență și cu prezența și cu inteligența, avea tot, absolut tot pachetul de care avea nevoie această emisiune și poate am rămas singură de tot și de aia zic că poate sunt speriată.

Nu mai am tovarășe cu care să schimb o glumă. Acum, nu știu, pare-se că toate suntem singure acum, nu mai există nicio alianță, fiecare e pe cont propriu, nu știu”, a spus Ruxi, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT