Life

Nicoleta Dragne, eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta le-a cerut fanilor să nu o mai voteze

Nicoleta Dragne a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities. În urmă cu câteva zile, concurenta le-a cerut fanilor să nu o mai voteze în competiție.
15.12.2021 | 10:21
Nicoleta Dragne eliminata de la Bravo ai stil Celebrities Concurenta lea cerut fanilor sa nu o mai voteze
ADVERTISEMENT

Nicoleta Dragne a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities. Deocamdată nu se știe dacă blondina a plecat pentru că s-a certat cu producătorii sau dacă a avut prea puține voturi din partea publicului.

Într-una dintre edițiile recente, concurenta i-a îndemnat pe fani să nu o mai voteze în competiție. Aceasta nu a specificat dacă mai face sau nu parte din emisiune.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Dragne a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities

Potrivit click.ro, surse apropiate de Nicoleta Dragne au declarat că aceasta nu mai face parte din emisiune. Încă nu este cunoscut motivul eliminării.

Zilele trecute, vedeta și-a exprimat, pe rețelele sociale, dorința de a nu mai fi votată. Blondina le-a mulțumit fanilor pentru susținere, dar i-a informat că nu-și mai dorește ca aceștia să o voteze.

ADVERTISEMENT

„Dragilor, în primul rând vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele superbe pe care mi le trimiteți zilnic și în al 2-lea, vă rog să vă rezumați doar la acest lucru cât timp voi fi în emisiune.

Nu îmi doresc sa mai fiu votată, susținerea voastră aici, pentru mine este suficientă.”, a scris Nicoleta Dragne pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Dragne l-a atacat dur pe George Burcea

Nicoleta Dragne l-a criticat dur pe George Burcea. Tânăra l-a atacat pe fostul concurent e la Ferma după ce acesta a făcut referiri la fosta sa soție, Andreea Bălan, cu care are două fiice.

Aceasta i-a amintit iubitului Vivianei Sposub că nu ar ai trebui să-și compare fosta parteneră cu actuala. În plus, Nicoleta Dragne a ținut să-i transmită că ar trebui să fie atent la ceea ce spune despre Andreea Bălan, din moment ce este mama copiilor săi.

ADVERTISEMENT

„Nu are loc de ea. Glumă, glumă, dar ce bărbat care își respectă copiii își compară actuala cu fosta în mediul public, în încercarea de a o pune sub umilință pe femeia care i-a adus pe lume două minunății?

A râs de o femeie care nu făcea parte din Bravo, ai stil. Ai puțin respect și încetează să le mai umilești mama pe Instagram.

Când ai copii nu mai este vorba despre ea/ el, e despre ei. Atât!”, a scris Nicoleta Dragne pe Instastory.

ADVERTISEMENT