Life

Nicoleta Dragne, gest controversat făcut față de Viviana Sposub în platoul Bravo, ai stil. Se-ncing spiritele din nou!

Nicoleta Dragne a făcut un gest controversat față de Viviana Sposub, în timpul defilării concurentelor în platoul Bravo, ai stil. Spiritele se încing din nou în emisiune.
16.11.2021 | 15:20
Nicoleta Dragne gest controversat facut fata de Viviana Sposub in platoul Bravo ai stil Sencing spiritele din nou
ADVERTISEMENT

Nicoleta Dragne a făcut un gest neașteptat față de Viviana Sposub în platoul Bravo, ai stil. Fosta ispită de la Insula iubirii a lovit-o ușor pe iubita lui George Burcea când fetele se aflau în față, la finalul defilării.

În promo-ul ediției din 17 noiembrie, Nicoleta pare extrem de amuzată de gestul pe care l-a făcut, unul care a indignat deja publicul.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil Nicoleta a atins-o în spirit de glumă, însă fața Vivianei spune totul. Nu a fost deloc încântată de gestul ei și a încercat să salveze aparențele, continuând să zâmbească în fața camerei de luat vederi.

Nicoleta Dragne, gest controversat față de Viviana Sposub la Bravo, ai stil

Ruxi, Viviana și Nicoleta defilează împreună în ediția care va fi difuzată miercuri, 17 noiembrie, iar la un moment dat, Nicoleta o ia prin surprindere pe Viviana cu gestul ei.

ADVERTISEMENT

Este posibil ca acest gest să fie parte din scenariul defilării, însă nu ar fi de mirare ca Nicoleta să își fi dorit să o sperie pe rivala ei din competiție.

Viviana va ajunge din nou în centrul atenției la Bravo, ai stil. Discuțiile aprinse cu Ruxi se vor relua. O perioadă, cele două ar fi căzut la pace, însă tensiunea se reaprinde din cauza punctelor pe care fetele le acumulează în show.

ADVERTISEMENT

Ruxi și Viviana poartă o nouă discuție aprinsă, Opulenta spunând că Viviana este obsedată de scorul ei din clasament, iar pentru asta nu ar mai ține cont de nimic.

„Clasamentul steluțelor se resetează”, este anunțul făcut de Ilinca Vandici. „Eu plec acasă”, spune Viviana ridicându-se de pe scaun, nemulțumită de top.

ADVERTISEMENT

Mellina de la Survivor se alături miercuri competiției

Viviana nu este singura persoană cu care Ruxi a avut ceva de împărțit în ultima vreme. Mădălina Pamfile a devenit și ea țintă în emisiunea de la Kanal D. Asta după ce fosta asistentă de televiziune a acuzat-o pe influenceriță că are parte de ajutor din partea unui stilist.

În ediția de miercuri, 17 noiembrie, o nouă concurentă se va alătura proiectului de la Kanal D. Este vorba despre Mellina, fostă concurentă în tabăra războinicilor la Survivor România.

Prezența ei în show a luat pe toată lumea prin surprindere și cu siguranță va oferi momente interesante. La Survivor a fost una dintre protagonistele emisiunii timp de mai multe luni.

ADVERTISEMENT