Life

Nicoleta Dragne, susținută de mama sa după certurile de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce mesaj a transmis femeia

Mama este susținătorul numărul unu al Nicoletei Dragne. După certurile de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” în care a fost implicată vedeta, femeia i-a luat acum apărarea fiicei printr-un mesaj.
29.11.2021 | 19:12
Nicoleta Dragne sustinuta de mama sa dupa certurile de la Bravo ai stil Celebrities Ce mesaj a transmis femeia
ADVERTISEMENT

De când face parte din show-ul de modă de la Kanal D, Nicoleta Dragne este în centrul unor discuții foarte aprinse, care o au în prim-plan atât pe ea, cât și pe Mădălina Pamfile. De la un conflict avut cu bruneta în cadrul competiției, diva a pornit un adevărat ”război” în mediul online.

În timp ce unii sunt de partea ei și o admiră pentru tăria de caracter de care dă dovadă, alții nu o privesc deloc cu ochi buni și îi critică fiecare vorbă sau acțiune, ba chiar, consideră că blondina ar trebui eliminată din show.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Dragne, mesaj de încurajare de la fani

Astfel că, în apărarea ei, cu un mesaj de susținere, a venit o fană a emisiunii ce privește totul din Marea Britanie, acolo unde a locuit și Nicoleta Dragne pentru o vreme. Femeia nu doar că apreciază modul direct al blondinei de a-și spune părerea, dar a avut câteva cuvinte și pentru cei care nu îi înțeleg mentalitatea divei.

”Bună, Nicoleta! Vreau să îți transmit un mesaj de încurajare. Este prima ediție de ”Bravo, ai stil!” la care mă uit. M-am bucurat că ai intrat în competiție, te știam de la ”Insula Iubirii”.

ADVERTISEMENT

Mereu mi-a plăcut franchețea ta și stilul asumat, dar și lejer și fără dramatism în care te exprimi. Vreau să-ți spun să fii tare, să fii tu în continuare și persoanele care au materie cenușie în creier își dau perfect seama de ceea ce vrei să transmiți. 

Cu tristețe, dar mai ales cu îngrijorare mă uit la comentarii și mă șochează faptul că unele persoane nu doar că transmit ură, dar nici nu văd sau nu vor să vadă dincolo de aparențe.

ADVERTISEMENT

Prietenul meu mereu când mă vede că mă uit la ”Bravo, ai stil!” și apari tu, zice: ‘ea e tipa care a stat în Londra, nu, pentru că se vede’”, este mesajul primit de la o susținătoare de către vedeta de la Kanal D.

Mama, susținătorul numărul unu pentru concurentă

În urma acestui mesaj pe care Nicoleta Dragne l-a făcut public pe pagina personală de Instagram, mama vedetei a avut și ea o primă reacție.

ADVERTISEMENT

Pentru că și-a văzut fiica încolțită de multe ori, iar acum, în sfârșit, cineva a observat dincolo de aparențe, cea care a adus-o pe lume și-a arătat toată susținerea față de concurentă.

Mama Nicoletei recunoaște că vedeta este la fel de sinceră și de directă și acasă, însă comportamentul și mentalitatea ei, spune femeia, nu ar trebui blamate, ci chiar apreciate, căci asta se datorează unui trai diferit de al românilor, mai bun, conform spuselor sale.

”Multă dreptate aveți! Este un om corect și spune adevărul fără să menajeze pe nimeni. Și celor foarte apropiați din familie le spune în față orice și oriunde greșesc, fără să țină cont de vârstă sau că deranjează. Mie mi se pare super ok că este așa. Faptul că a trăit în Anglia se vede în sens pozitiv”, a transmis imediat mama Nicoletei Dragne.

După mesajul venit din partea susținătoarei, dar și după replica mamei sale, Nicoleta Dragne le-a promis fanilor că va discuta mai mult cu ei pe tema gândirii și comportamentului modificat de traiul de peste hotare. Dar nu a uitat să îi și mulțumească mamei sale pentru toată susținerea pe care i-o oferă, indiferent de situație.

”Vom explica zilele acestea cum se poate modifica gândirea unui om, în funcție de locurile în care trăiește și se dezvoltă. Mulțumesc, mamă pentru cuvintele frumoase!”, a fost și replica venită din partea concurentei de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

ADVERTISEMENT