Life
notix pixel id

Nicoleta Dragne și Ruxi de la Bravo, ai stil, desființate în mediul online: „Ieși din emisiune! Nu meriți să fii jignită”

Nicoleta Dragne și Ruxi de la Bravo, ai stil au intrat în gura telespectatorilor fideli ai emisiunii. Cele două concurente sunt acuzate că vor să iasă ăn evidență doar prin ceartă.
26.11.2021 | 11:05
Nicoleta Dragne și Ruxi de la Bravo, ai stil, desființate în mediul online: „Ieși din emisiune! Nu meriți să fii jignită
Nicoleta Dragne și Ruxi, criticate de fanii de la Bravo, ai stil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nicoleta Dragne și Ruxi de la Bravo, ai stil au devenit din ce în ce mai atacate de fanii show-ului de la Kanal D. Concurentele au început mai multe conflicte cu diferite fete din emisiune, iar publicul a reacționat imediat.

Cele mai multe comentarii au legătură cu absența Mădălinei Pamfile din show, vedeta nefiind prezentă în ediția din 25 noiembrie și se pare că va lipsi și în cea din 26 noiembrie 2021.

Pe pagina de Instagram a Mădălinei, fanii au atacat-o dur pe Nicoleta Dragne și i-au cerut fostei asistente tv să plece din concurs pentru că locul ei nu este în mijlocul acestor scandaluri.

ADVERTISEMENT

Ruxi și Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil, în vizorul telespectatorilor

Nici Ruxi nu a scăpat de critici, cu toate că sătmăreanca se bucură în continuare de mare parte din sprijinul fanilor, fiind printre cele mai votate de la Bravo, ai stil.

„Mădălina, ieși din emisiunea asta mizerabilă. Nu meriți să fii jignită. Ai dovedit că că ești rafinată, că ai bun simț; 

ADVERTISEMENT

Țața asta cu voce stridentă (n.r.: referire la Nicoleta Dragne) a devenit avocatul Ioanei Filimon? Dacă discuția a fost între tine și Ioana, de ce aduce ea în discuție acest lucru?;

Bravo, ai mahala; Ruxi, mai bine ți-ai controla comportamentul; De ce nu terminați emisiunea? Oricum, numai pe Ruxi o vedeți. Ați pierdut de mult publicul”, sunt câteva dintre criticile aduse de internauți la adresa celor două concurente de la Bravo, ai stil.

ADVERTISEMENT

Viviana s-a săturat ca Ruxi să fie lăudată de fiecare dată de jurați

În ediția din 26 noiembrie, Ruxi va susține că nu are nicio concurență în show, spunând că ea este cea care se îmbracă mai bine ca oricare alta.

Comentariul influenceriței a iritat-o destul de tare pe Viviana Sposub, cu care Ruxi s-a certat de nenumărate ori, încă de la intrarea iubitei lui George Burcea în show.

ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici o întreabă pe Ruxi dacă ea consideră că are o concurență reală în emisiune. Bruneta răspunde fără menajamente că „în seara asta, nu”.

„Păi așa ar trebui să plecăm toate acasă, că doar Ruxi e… Nu?”, a reacționat imediat Viviana Sposub, enervată la culme că Opulenta este mereu apreciată de jurați, indiferent cum s-ar îmbrăca.

ADVERTISEMENT

„Orice se întâmplă mințim sau continuăm minciuna”, susține la un moment dat Ruxi, bătând apropouri către Viviana.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri