Life

Nicoleta Luciu, adevărul despre căsnicia ei. Cum se înțelege cu soțul ei: „Mă mai și enervez”

Nicoleta Luciu a spus adevărul despre căsnicia ei. Fosta vedetă TV a vorbit despre problemele care apar în relația cu Zsolt Csergo.
16.08.2021 | 11:21
Nicoleta Luciu adevarul despre casnicia ei Cum se intelege cu sotul ei Ma mai si enervez
ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu a spus adevărul despre căsnicia ei cu Zsolt Csergo. Fosta vedetă de televiziune trecut peste infidelitățile soțului ei de acum câțiva ani și s-a dedicat exclusiv familiei.

După ce a renunțat la showbiz. Nicoleta Luciu s-a ocupat de căsnicie și de cei patru copii. În prezent, ea și soțul ei, împreună cu copiii locuiesc la Miercurea Ciuc.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu, adevărul despre căsnicia ei. Cum se înțelege cu soțul ei

Nicoleta Luciu a spus adevărul despre căsnicia cu Zsolt Csergo. Bruneta a recunoscut infidelitățile soțului cu o antrenoare de fitness, care s-au întâmplat cu câțiva ani în urmă.

Fosta asistentă TV și-a iertat soțul și a pus familia pe primul loc. Vedeta a făcut dezvăluiri despre căsnicia pentru care a luptat atât de mult ca să nu se destrame și a trecut peste „scăparea” partenerului ei de viață.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă le-a îndemnat pe femei să nu se certe cu soții lor și să-și păstreze calmul. Nicoleta Luciu a recunoscut că ea nu este o persoană tocmai calmă, ci soțul ei.

„E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică, şi credeţi-mă că o să fie bine. Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata.

ADVERTISEMENT

(…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am super energie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el”, a declarat bruneta, potrivit wowbiz.ro.

Nicoleta Luciu a debutat în showbiz la finalul anilor ’90, atunci când a început să lucreze ca model. Ulterior, vedeta a încercat și alte joburi în lumea showbiz-ului, cum ar fi cel de actriță sau asistentă TV.

ADVERTISEMENT

Bruneta a declarat că nu regretă nimic din trecutul ei și că a făcut fiecare meserie cu plăcere. Sora Iulianei Luciu consideră că toate au venit la timpul potrivit în viața ei și este mulțumită.

„Nu m-am plâns niciodată pentru că îmi place ceea ce am făcut, n-am regretat niciun moment al vieţii mele, toate au venit la timpul lor, copiii la timpul lor, adică am încercat toate meseriile care puteau fi încercate în showbiz, le-am făcut cu plăcere, cu drag”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT