Life

Nicoleta Luciu, apariție de senzație după ce a anunțat că revine în televiziune. A ales o rochie neagră cu despicătură pe picior

Nicoleta Luciu, apariție de senzație după ce a anunțat că revine în televiziune. Actrița a îmbrăcat o rochie negră și sexy!
05.10.2022 | 18:44
Nicoleta Luciu aparitie de senzatie dupa ce a anuntat ca revine in televiziune A ales o rochie neagra cu despicatura pe picior
Nicoleta Luciu, apariție de senzație după ce a anunțat că revine în televiziune. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu i-a impresionat pe fani cu ultima sa apariție. Vedeta a anunțat recent că revine în televiziune, dar din postura de invitată și nu ar refuza dacă ar primi o ofertă din TV.

Nicoleta Luciu, apariție sexy după a anunțat că revine în televiziune

Actrița a îmbrăcat o rochie neagră, sclipitoare, cu multe paiete, destul de lungă. Totuși, aceasta a menținut un element sexy al ținutei și a ales o despicătură a materialului până sus.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu a ales o coafură simplă, cu părul îndreptat și o pereche de pantofi transparenți. Aprecierile au venit imediat din partea fanilor, care i-au spus că nu a îmbătrânit deloc, deși are 42 de ani.

„Impresionant. Femeia asta nu mai îmbătrânește! Superbă”, a scris cineva.

Mai mult, cineva i-a spus că este cea mai frumoasă femeie din România. „Cea mai frumoasă femeie din România, Nicoleta Luciu”, a scris un fan al vedetei.

ADVERTISEMENT

La ce emisiune ar urma să apară Nicoleta Luciu

Deși nu a vrut să dezvăluie la ce emisiune va apărea în calitate de invitat, fanii deja cred că au ghicit unde va fi văzută faimoasa actriță din telenovela Inimă de țigan.

Nicoleta Luciu ar urma să apară alături de sora ei la emisiunea Prețul cel bun, care este prezentată de Liviu Vârciu și de Andrei Ștefănescu, lucru remarcat de fani.

ADVERTISEMENT

De altfel, Nicoleta Luciu spunea că i-ar plăcea să revină în televiziune, chiar dacă acest lucru ar înseamna că trebuie să facă naveta, ea locuind cu soțul ei și cei trei copii în Miercurea Ciuc.

Actrița mărturisise deja că vine destul de des în Capitală, pentru diverse operațiuni cosmetice, cum ar fi injecțiile cu aminoacizi, așa că ar putea să se ocupe și de un proiect în televiziune.

ADVERTISEMENT

”Sincer, vreau la TV, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat.

E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen.

Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz”, a declarat Nicoleta Luciu pentru impact.ro.

ADVERTISEMENT