Life

Nicoleta Luciu arată splendid în costum de baie! Cum are vedeta grijă de pielea sa

Nicoleta Luciu este în formă maximă la 40 de ani și după două sarcini care i-au adus ceva kilograme în plus. Bruneta are foarte mare grijă să se simtă excelent în pielea sa.
28.07.2021 | 13:35
Nicoleta Luciu arata splendid in costum de baie Cum are vedeta grija de pielea sa
ADVERTISEMENT

Vedeta a slăbit enorm în ultimii ani și arată spectaculos în costum de baie, dovadă că nu se sfiește să le arate celor care o urmăresc pe rețelele de socializare silueta de invidiat.

Mai exact, bruneta este atentă la alimentație, face sport și are grijă să aibă o piele fină și catifelată ca de bebeluș datorită unor trucuri la care apelează pentru ten, trup și podoaba capilară.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu, schimbări radicale. Cum arată la 40 de ani

„Îmi fac scrab de cafea cu ulei de măsline, de la mama lui, de aici, cum s-ar zice. Îmi dau și pe păr și pe corp. Pe păr las 5 minute și apoi mă clătesc.

În rest… sunt pe amidon acum, fac feliuțe subțiri de cartof, ceai de dafin, turmeric, miere”, a dezvăluit Nicoleta Luciu pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fosta Miss România spune că nu se abate de la dieta pe care o ține de ani buni, deși gătește zilnic pentru cei patru copii pe care-i crește la Miercurea Ciuc.

Vedeta a renunțat la foarte multe produse alimentare și mai ales la pâine, mesele sale fiind bazate foarte mult pe legume proaspete și salate.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicoleta Luciu Official (@nicoletaluciuofficial)

Nicoleta Luciu, adevărul despre operațiile estetice. Ce și-a făcut vedeta

În plus, bruneta apelează la tot felul de trucuri pentru a se păstra tânără și frumoasă, recunoscând de fiecare dată când și-a făcut vreo operație estetică.

Nicoleta Luciu a apelat de-a lungul anilor la injecții cu acid hialuronic și botox, are implanturi mamare și o dantură impecabilă pentru care a scos o sumă frumușică din buzunar.

ADVERTISEMENT

„Eu săptămânal vin în București pentru dantură. Mi-am făcut detartraj, albire, mi-am alungit dinții. Am avut primele zile probleme cu rostirea literei «s», dar a trecut, sunt foarte bine.

Se pot alungi dinții în mai multe moduri. În loc de fațete dentare se poate opta pentru fațetare din compozit”, declara Nicoleta Luciu în trecut, scrie click.ro.

În 2017 și-a făcut și o intervenție de mărire a feselor cu grăsime proprie pentru care a plătit 4.000 de euro. În total, bruneta a scos din portofel peste 16.500 de euro pentru a arăta bine.

ADVERTISEMENT