Life

Nicoleta Luciu, de nerecunoscut. Fosta vedetă TV și-a uimit fanii cu ultima apariție

18.09.2020 | 15:33
Nicoleta Luciu de nerecunoscut Fosta vedeta TV sia uimit fanii cu ultima aparitie
Așa arăta Nicoleta Luciu cu câțiva ani în urmă, când putea fi urmărită la TV
ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu și-a surprins publicul prin cele mai noi apariții. Fosta vedetă de televiziune a uimit prin modul în care s-a transformat, în ultima perioadă.

Vedeta a dispărut de ceva vreme din lumina reflectoarelor, dar încă își ține fanii la curent cu noutățile din viața ei.

ADVERTISEMENT

În acest mod, mulți au remarcat, datorită postărilor brunetei de pe rețelele sociale, și cum s-a transformat.

Nicoleta Luciu și-a uimit fanii și e total transformată. Cu cine seamănă în ultimele apariții

Look-ul Nicoletei Luciu s-a schimbat cu mult în câțiva ani de când aceasta nu mai locuiește nici în Capitală. S-a mutat alături de toată familia la Miercurea Ciuc, unde s-a transformat într-o mămică vlogger foarte dedicată.

ADVERTISEMENT

Mai este cunoscut că vedeta este și mamă de tripleți, fiind necesar să aleagă un astfel de stil de viață pentru a se îngriji cum trebuie de cei mici.

De o perioadă, însă, fanii abia dacă o mai recunosc atunci când postează pe Instagram. Mulți i-au dat replica în secțiunea de comentarii și i-au transmis că seamănă foarte mult, în prezent, cu sora ei, Iuliana Luciu.

ADVERTISEMENT

Totodată, Nicoleta Luciu și-a serbat recent și aniversarea. Fosta actriță din serialele Acasă TV a schimbat prefixul pe 12 septembrie, când a împlinit 40 de ani.

Nicoleta Luciu, de nerecunoscut. Fosta vedetă TV și-a uimit fanii cu ultima apariție
Nicoleta Luciu a fost comparată cu sora ei, Iuliana, în ultimele apariții de pe Instagram

Bruneta s-a transformat în acest mod și datorită tratamentelor pe care le-a urmat. Fiind o adeptă a cremelor hidratante și a produselor destinate îngrijirii pielii, Nicoleta a petrecut foarte mult timp la salonul de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu a traversat momente înfiorătoare din pricina tenului deoarece a suferit mult timp de acnee. Vedeta a testat însă foarte multe produse și loțiuni care să o scape de această problemă, ce i-a apărut și după ce s-a infectat cu stafilococ auriu.

Din acest motiv a pus în aplicare o mască pentru ten, pe care o recomandă în special adoescentelor. Problema cu acneea s-a diminuat surprinzător, iar în prezent tenul său este curat și luminos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicoleta Luciu Official (@nicoletaluciuofficial) on

“Este o mască pe bază de argilă albastră, drojdie de bere şi lapte de casă. Cu acest tratament obişnuiesc să stau 30 de minute. Am observat că petele de la soare sunt estompate, scap de sebum, iar tenul nu mai luceşte. Sebumul este principala cauză a coşurilor şi a bubiţelor care ne tot apar pe faţă. Îmi fac această mască de două ori pe săptămână.”, a povestit Nicoleta Luciu, într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani pentru unica.ro.

ADVERTISEMENT