Life

Nicoleta Luciu s-a pozat fără machiaj la 41 de ani. Cum arată de când nu mai e în lumina reflectoarelor

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai frumoase vedete autohtone și nu se sfiește să apară complet naturală, fără strop de machiaj în imaginile din social media.
24.03.2022 | 17:38
Nicoleta Luciu sa pozat fara machiaj la 41 de ani Cum arata de cand nu mai e in lumina reflectoarelor
Nicoleta Luciu, complet naturală. Cum arată la 41 de ani, de când nu mai apare pe sticlă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ajunsă la vârsta de 41 de ani, bruneta își ține fanii la curent cu activitățile sale în ciuda faptului că s-a retras din lumina reflectoarelor de mulți ani. Fosta iubită a lui Dinu Maxer s-a stabilit la Miercurea Ciuc, unde se ocupă de cei 4 copii.

Nicoleta Luciu, complet naturală. Cum arată la 41 de ani, de când nu mai apare pe sticlă

Nicoleta Luciu nu se sfiește să apară complet naturală. De curând fosta co-prezentatoare de la „Vocea României” le-a arătat tuturor cum arată la 41 de ani, de când nu mai apare pe sticlă. Concret, s-a pozat fără machiaj.

ADVERTISEMENT

Fosta componentă a formației Laguna a ales să le arate celor care o urmăresc cum este atunci când se trezește sau după ce iese de la tratamentele pe care le realizează pentru a avea un ten perfect, luminos și fără imperfecțiuni.

Bruneta a ales să se fotografieze fără niciun fel de filtru, demonstrând astfel că s-a schimbat destul de mult de când a luat decizia să se concentreze mai mult pe viața de familie, iar cariera a trecut în plan secund.

ADVERTISEMENT

Imaginea scoate în evidență faptul că buzele Nicoletei Luciu au mai mult volum, iar pe față nu se observă niciun rid. Vedeta se menține în formă maximă și recunoaște că are un regim alimentar foarte strict și nu consumă foarte multe alimente.

Nicoleta Luciu, fără machiaj
Cum arată Nicoleta Luciu fără machiaj la 41 de ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Nicoleta Luciu, adevărul despre operațiile estetice

Ultima procedură încercată de Nicoleta Luciu este epilarea definitivă pe membrele superioare, dar cu siguranță vor urma și alte zone ale corpului. Pentru asta frumoasa brunetă trebuie să vină la București în fiecare lună.

ADVERTISEMENT

Și pentru că este vorba de o procedură tot mai des întâlnită, fanii sunt curioși ce alte „îmbunătățiri” mai are artista. Cunoscuta actriță susține că singura procedură estetică efectuată în ultimii ani este operația de mărire de sâni.

Pe de cealală parte, vedeta spune că optează pentru proceduri non-invazive pentru a se menține în formă maximă. Și iată că reușește foarte bine prin numeroasele vizite pe care le face în cabinetele de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu vine foarte des în Capitală și nu de puține ori a vorbit despre tratamentele la care apelează de când nu mai apare în lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT