Life

Nicoleta Luciu, mândră de fiul ei cel mare. Ce activitate a început să facă Zsolt Jr la doar 12 ani

Nicoleta Luciu culege roadele educației pe care le-a dat celor patru copii, pe care-i crește de ani buni la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește cu partenerul ei de viață.
19.07.2021 | 13:34
Nicoleta Luciu mandra de fiul ei cel mare Ce activitate a inceput sa faca Zsolt Jr la doar 12 ani
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă este tare mândră de fiul ei cel mare, Zsolt Jr, care la vârsta de 12 ani a început o activitate nouă pe rețelele de socializare. Băiatul și-a făcut cont pe Youtube, unde are un canal dedicat copiilor de vârsta sa.

Primul vlog postat pe Zsolt Jr cuprinde momente petrecute în ultima vacanță, în Croația. În cadrul celor trei minute apar peisaje superbe, dar și un aqua park la care s-a distrat cu frații lui, tripleții Kim, Karoly și Kevin.

ADVERTISEMENT

Fiul Nicoletei Luciu pare să se descurce de minune la acest capitol, în ciuda faptului că are numai 12 ani. Vedeta susține că băiatul se ocupă singur de filmat și de montat și chiar îl încurajează să continue.

Nicoleta Luciu, cuvinte de laudă la adresa fiului ei, Zsolt Jr. Ce face la 12 ani

„El filmează, el își montează video-urile. I-am mai dat niște sfaturi, după ce am văzut primul filmuleț. Zsolt jr vrea să facă vloguri despre ce experiențe are cu călătoriile, ce a văzut, ce i se pare interesant, ce jocuri a descoperit.

ADVERTISEMENT

După ce am văzut primul filmuleț i-am spus să nu-și mai miște atât de tare telefonul în momentul în care filmează.

L-am și încurajat, desigur. Vrea să filmeze cât mai mult din ce experimentează el, cred că va prinde la tineri. 

ADVERTISEMENT

Are în plan să facă un challenge pentru tinerii de vârsta lui, mai exact, timp de o lună să facă în fiecare zi 100 de flotări. Acum filmează 100 de flotări, prima lui experiență într-ale flotărilor, să zic așa.

El face sporturi, însă fotbal, hochei, schi, patinaj. Face multe sporturi de iarnă… nu e focusat doar pe un singur sport”, a declarat Nicoleta Luciu pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu, sfaturi utile pentru fiul ei cel mare, Zsolt Jr

Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa fiul ei cel mare, care cunoaște la perfecție trei limbi străine și acum o învață pe cea de-a patra. Frumoasa brunetă are mare încredere în potențialul lui Zsolt Jr și îi dă sfaturi în noua sa activitate.

Nicoleta Luciu i-a propus să se axeze pe subiecte de interes pentru copiii de vârsta sa, să recomande cărți pe care le-a citit sau să stimuleze tinerii să facă lucruri care să fie benefice pentru mintea lor.

Rețetele simple și delicioase, pregătite fără ajutorul părinților, nu vor lipsi din vlogurile pe care vrea să le filmeze în continuare fiul brunetei.

ADVERTISEMENT