Life

Nicoleta Luciu, revenire spectaculoasă în televiziune. Face parte din juriul unei emisiuni celebre

Nicoleta Luciu revine în televiziune după ani buni. Vedeta va face parte din juriul unui emisiuni extrem de apreciate în România.
03.11.2022 | 16:22
Nicoleta Luciu revenire spectaculoasa in televiziune Face parte din juriul unei emisiuni celebre
Nicoleta Luciu, revenire spectaculoasă în televiziune după ani de absență. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu s-a căsătorit în 2012 cu Zsolt Csergo. Cei doi au împreună patru copii și au decis să se mute la Miercurea Ciuc.

Nicoleta Luciu revine în televiziune

Deși Nicoleta Luciu a refuzat să participe la mai multe show-uri la care a fost invitată, se pare că oferta pe care a primit-o din partea celor de la Antena 1 a fost una de nerefuzat.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, Nicoleta Luciu va reveni în mod spectaculos în televiziune, ocupând un loc la masa juraților emisiunii iUmor, sezonul 13.

Astfel, duminica aceasta, de la ora 20.00, o vom putea vedea din nou pe frumoasa brunetă, alături de ceilalți jurați.

ADVERTISEMENT

Deși a dispărut ani buni din lumea publică, se pare că vedeta va reuși să impresioneze în ediția de la finalul săptămânii. Inlcusiv Costel, noul jurat de la iUmor a rămas surprins de aspectul fizic al acesteia și nu a putut să nu se abțină în a-i face un compliment.

”Pe Nicoleta Luciu n-a mai văzut-o nimeni de o grămadă de ani și m-am bucurat să văd că este la fel de frumoasă. Arată superb!“, i-a spus acesta.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Nicoleta Luciu a acceptat propunerea de la Antena 1

În ceea ce privește motivele pentru care Nicoleta Luciu a acceptat provocarea de a apărea în juriul de la iUmor, vedeta spune că adoră emisiunea și mereu și-a dorit să aibă o astfel de oportunitate.

”Mie-mi place «iUmor» și mi-am dorit și eu să fiu o dată în juriu. Nu știu cui i-a venit ideea asta genială de a aduce un invitat în juriu!”, a mărturisit Nicoleta.

ADVERTISEMENT

Amintim că Nicoleta Luciu s-a concentrat în ultimii ani pe creșterea copiilor săi. Chiar ea a dezvăluit că cei mici au fost o prioritate pentru ea, iar timpul său personal a fost limitat.

Drept urmare, ani de zile, aceasta nu a mai putut să facă nimic, însă nu regretă deloc cele întâmplate și consideră că mai are suficient timp pentru tot ceea ce își dorește.

ADVERTISEMENT