Life

Nicoleta Luciu revine pe micile ecrane: ”O să vă distrați”

Nicoleta Luciu se întoarce în televiziune. Vedeta a făcut anunțul pe rețelele de socializare, uimindu-și fanii. La ce post va apărea?
28.09.2022 | 20:52
Nicoleta Luciu revine pe micile ecrane O sa va distrati
Nicoleta Luciu se întoarce în televiziune. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu revine pe micile ecrane ale românilor. Actrița în vârstă de 42 de ani va putea fi urmărită într-un nou show de televiziune.

Nicoleta Luciu, din nou la TV. La ce emisiune va apărea

Nicoleta Luciu a anunțat pe facebook că se întoarce în TV. Nu a oferit, însă, detalii și despre noul proiect din care face parte, dar le-a promis admiratorilor săi că se vor distra.

ADVERTISEMENT

”O sa va distrati! Cand, unde? O sa aflați in curând!”, a scris Nicoleta Luciu pe rețelele de socializare, postând două fotografii în care apare îmbrăcată într-o ținută strălucitoare și sexi, în același timp.

Nicoleta Luciu a refuzat reality show-urile. Care este motivul

De curând, Nicoleta Luciu și-a anunțat subtil revenirea în televiziune. În cadrul unui interviu, ea a precizat că așteaptă o propunere potrivită pentru ea, care să-i permită să se ocupe și de familie.

ADVERTISEMENT

”Sincer, vreau la TV, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat.

E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen.

ADVERTISEMENT

Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox.

Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz”, a declarat Nicoleta Luciu pentru impact.ro

Nicoleta Luciu s-a stabilit de ani buni în Miercurea Ciuc. Acolo este căsătorită și mamă a trei copii

Nicoleta Luciu este stabilită în Miercurea Ciuc de când s-a căsătorit. Soțul ei este un afacerist important din zonă, Zsolt Cergo, alături de care are patru copii, printre care tripleți: Zsolt Jr, Kim, Kevin și Karoly.

ADVERTISEMENT

De curând, s-a vehiculat că frumoasa vedetă s-a despărțit de Zsolt Cergo, dar ea a intervenit și a negat zvonul. Cei doi și-au spus ”Da!” în anul 2012.

ADVERTISEMENT