Life

Nicoleta Luciu, schimbare importantă în viață! ”Vreau să-mi iau rămas bun”

09.09.2020 | 18:28
Nicoleta Luciu schimbare importanta in viata Vreau sami iau ramas bun
ADVERTISEMENT

Chiar dacă au trecut ani buni de când și-a luat fanii prin surprindere cu decizia de se retrage din lumina reflectoarelor pentru a fi cât mai prezentă în viața familiei, Nicoleta Luciu păstrează legătura cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare.

În plus, nu ezită să-i țină la curent cu cele mai importante schimbări din viața sa și să le ceară sfatul de fiecare dată când întâmpină o problemă. Recent, bruneta a dezvăluit că se află în căutarea unui cumpărător pentru apartamentul situat în apropierea Parcului Natural Văcărești.

ADVERTISEMENT

Aceasta a decis să părăsească superba zonă din Capitală și să se mute împreună cu Zsolt Csergo și cei patru copii într-un oraș nou. Viitorul proprietar va trebui, însă, să scoată din buzunar o mică avere pentru a o convinge să semneze actele.

Nicoleta Luciu își vinde apartamentul din București. Anunțul inedit al vedetei

Vreau să-mi iau rămas bun de la ceva drag sufletului meu, apartamentul în care am avut multe amintiri frumoase. Ne-am mutat în alt oras… și îl vând cui își dorește să atingă fericirea și nu numai…

ADVERTISEMENT

130 m utili; 40 m terasa; din 4 sunt 3 camere, 2 bai. Mobilat. Utilat. Et 16 din 17, 2 locuri parcare subteran. Paza (…). T7.

  Vedere superbă. 350.000 euro plus tva. Rog seriozitate”, a scris Nicoleta Luciu pe contul personal de Facebook, atașând alături un videoclip sugestiv, precum și numărul de telefon la care poate fi contactată de cei interesați.

ADVERTISEMENT

Cum reușește să-și mențină silueta de invidiat

„Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Nu sunt slabă. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 1m și 75cm. Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw.Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc

”, a explicat vedeta într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă.