Life

Soțul Nicoletei Luciu a ieșit din afacerea cu instructoarea de fitness Kinga Sebestyen. Ruptura a avut loc după apariția zvonurilor legate de divorț

Zsolt Csergo, soțul Nicoletei Luciu, a ieșit din afacerea cu instructoarea de fitness Kinga Sebestyen, la câteva zile după ce au apărut primele zvonuri despre divorț.
14.02.2022 | 19:18
Sotul Nicoletei Luciu a iesit din afacerea cu instructoarea de fitness Kinga Sebestyen Ruptura a avut loc dupa aparitia zvonurilor legate de divort
Zsolt Csergo, soțul Nicoletei Luciu, nu mai face afaceri cu presupusa amantă, Kinga Sebestyen / Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Divorțul dintre Nicoleta Luciu și omul de afaceri Zsolt Csergo a ținut prima pagină a publicațiilor din România, la finalul anului trecut. În decembrie 2021, jurnaliștii dădeau ca sigur divorțul dintre fosta vedetă Playboy și tatăl celor patru copii ai săi. Nicoleta a negat însă că ar divorța de Zsolt.

Zsolt Csergo și Kinga Sebestyen, într-o relație complicată

FANATIK a aflat că la doar câteva zile după apariția primelor informații legate de un posibil divorț, Zsolt Csergo a ieșit oficial din afacerea pe care o avea cu presupusa lui amantă, Kinga Sebestyen. Cei doi erau asociați în societatea Fit Jumps SRL, ea cu 51% iar el cu 49%. Ruptura era însă consființită încă din 24 noiembrie 2021, atunci când Adunarea Generală a aprobat renunțarea lui Zsolt Csergo la calitatea de asociat.

ADVERTISEMENT

Decizia lui Zsolt pare cu atât mai surprinzătoare cu cât firma părea să meargă foarte bine. Conform ultimului bilanț depus la Ministerul Finanțelor Publice, în 2020, firma înregistrase o cifră de afaceri de 1,3 milioane lei și un profit de 138.000 lei, având 3 angajați.

Societatea Fit Jumps SRL a fost înființată în 2008 de Kinga Sebestyen, iar în anul 2013, Kinga s-a asociat cu firma Fortunato SRL, controlată de frații Robert și Zsolt Csergo, care a intrat în afacere cu un procent de 49%. În 2016, Kinga Sebestyen cedează toate părțile sociale către compania fraților Csergo și se retrage din calitatea de asociat.

ADVERTISEMENT

Soțul Nicoletei Luciu s-a retras din firmă în decembrie 2021

În 2019, are loc o majorare de capital prin intrarea în societate a doi noi asociați: Zsolt Csergo și Przibilawsky Bodo iar Fortunato dispare din ecuație. În 2020, partenera lui Csergo iese și ea și intră din nou Kinga Sebestyen, care redevine asociat majoritar. În fine, în decembrie 2021, soțul Nicoletei renunță și el la afacere, iar Kinga rămâne din nou asociat unic, așa cum era la început.

Relația dintre Kinga Sebestyen și Zsolt Csergo este una foarte veche, conform informațiilor apărute în presă. Cei doi au fost filmați împreună pe un iaht, iar în imaginile prezentate în presă părea că cei doi sunt în mijlocul unui scandal conjugal. KInga și Zsolt s-au afișat prima dată în anul 2008, la inaugurarea unui cartier rezidențial ridicat de soțul Nicoletei, acolo unde Kinga are și astăzi sediu social.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu o cunoaște pe Kinga

Zsolt a negat că ar avea o altfel de relație decât de business cu instructoarea de kangoo jumps.

”Nu am avut o relație cu ea niciodată. Nicoleta o cunoaște, a fost la mine în birou și a văzut-o pe ea lucrând în biroul meu”, povestea soțul Nicoletei Luciu, în 2012, potrivit stirileprotv.ro. Totuși, la vremea respectivă s-a vorbit că Nicoleta ar fi fost decisă să divorțeze dar s-a răzgândit în ultimul moment.

„Nu divorțez. ”, a declarat Nicoleta Luciu pentru FANATIK, în urmă cu două luni, atunci când au apărut iar zvonuri legate de un posibil divorț între ea și Zsolt.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo sunt căsătoriți din anul 2012 și au împreună 4 copii. Fosta vedetă de televiziune a renunțat la carieră și s-a retras la Miercurea Ciuc pentru a avea grijă de familie. Ea a făcut o declarație controversată prin care explica succesul unei căsnicii fericite: ”Fetele bune au gura mică”, spunea Nicoleta Luciu.

Luciu evită să mai dea declarații în presă

În ultima perioadă, Nicoleta Luciu a evitat să mai discute cu presa, preferând să țină legătura cu admiratorii ei doar prin intermediul conturilor de socializare. La începutul acestui an, s-a vehiculat că Nicoleta ar putea să revină pe micul ecran într-un proiect nou, însă vedeta a refuzat să comenteze informația.

Kinga Sebestyen are 48 de ani, doi copii și este divorțată. Este cea mai cunoscută instructoare de kangoo jumps din România și lucrează ca antrenoare de fitness de aproape 25 de ani. Acum câțiva ani, Kinga a fost aproape să intre în Cartea Recordurilor după ce a ținut un curs de kangoo jumps cu peste 1.500 de persoane.

ADVERTISEMENT
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2...
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2 mondial
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de...
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul...
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran. Femeia este fiica unui magnat român
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3...
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3 ani: „Dacă ai o proprietate, ai grijă de ea!”
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
A MURIT marele ARTIST al României! S-a stins la 3 zile după soţie....
A MURIT marele ARTIST al României! S-a stins la 3 zile după soţie. Durere fără margini
30 de ani de la crima ce a îngrozit România: Ioan Luchian Mihalea
30 de ani de la crima ce a îngrozit România: Ioan Luchian Mihalea
Anamaria Prodan, răzbunare maximă pe Laurenţiu Reghecampf, avem imaginile colosale
Anamaria Prodan, răzbunare maximă pe Laurenţiu Reghecampf, avem imaginile colosale
Cum a murit de fapt Sfântul Andrei, apostolul devenit ocrotitorul românilor
Cum a murit de fapt Sfântul Andrei, apostolul devenit ocrotitorul românilor
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de...
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de propagandă cu patru milioane de exemplare în trei luni
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial....
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial. Ce le-a scris celor dragi pe o scoarță de mesteacăn.
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!