Life

Nicoleta Luciu vrea să revină în TV: “Aștept oferte, nu-i timpul pierdut”. De ce a refuzat să participe în reality show-uri

Nicoleta Luciu vrea să revină în televiziune, dar așteaptă ofertele potrivite. A refuzat să ia parte la reality show-uri.
23.09.2022 | 08:53
Nicoleta Luciu vrea sa revina in TV Astept oferte nui timpul pierdut De ce a refuzat sa participe in reality showuri
Ce spune Nicoleta Luciu despre revenirea în TV. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu s-a retras de ceva timp din televiziune, în urma mutării în Miercurea Ciuc, alături de soțul ei, Zsolt Csergo, un afacerist de succes. Alături de acesta are patru copii, printre care și tripleți. De curând, actrița a făcut declarații despre o posibilă revenire pe micile ecrane.

Care mai este viața Nicoletei Luciu în prezent. Ce spune despre o revenire în TV

Nicoleta Luciu spune că duce dorul luminii reflectoarelor, dar încă așteaptă o ofertă potrivită în televiziune. I s-au mai propus până acum reality show-uri, dar le-a refuzat.

ADVERTISEMENT

Motivul care a determinat-o să nu accepte să ia parte la reality show-uri a fost timpul prea mare în care trebuia să stea departe de copiii săi.

”Sincer, vreau la TV, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat.

ADVERTISEMENT

E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen”, a mărturisit fosta asistentă TV pentru impact.ro

Nicoleta Luciu nu s-ar da în lături de la o ofertă care să-i permită să vină o dată sau la două săptămâni în Capitală, când se deplasează pentru injecții cu aminoacizi. Tot în București apelează și la botox.

ADVERTISEMENT

”Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz”, a mai precizat frumoasa brunetă.

Nicoleta Luciu, mulțumită de traiul din Miercurea Ciuc

Nicoleta Luciu se dedică foarte mult familiei și este mulțumită de viața pe care o duce în Miercurea Ciuc, mai exact, de viața pe care o au copiii ei.

ADVERTISEMENT

Cei mici se bucură de natură, urmează cursuri de ski sau echitație și au și posibilitatea de a patina. De altfel, nu sunt nevoiți să suporte un trafic infernal până la școală, așa cum s-ar întâmpla în București.

Primul copil al Nicoletei Luciu a fost Zslot Jr., venit pe lume în 2008. Ulterior, acesta avea să aibă trei frați, chiar tripleți: Kim, Kevin și Karoly.

De curând, s-a zvonit că actrița ar fi divorțat de soțul ei, Zsolt Csergo, dar ea a intervenit și a infirmat informația.

ADVERTISEMENT