Life

Nicoleta Luciu, despre zvonurile privind divorțul de Zsolt Csergo: ”Nu sunt adevărate”

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo formează o familie din aprilie 2012, însă în ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri care arată că sunt pe punctul de a divorța.
27.01.2022 | 09:44
Nicoleta Luciu despre zvonurile privind divortul de Zsolt Csergo Nu sunt adevarate
Nicoleta Luciu, noi declarații despre separarea de soțul ei: ”Nu mai dau interviuri”. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă este extrem de discretă legat de viața personală, în special de când s-a mutat la Miercurea Ciuc și a renunțat la cariera în televiziune.

Vedeta nu dorește să ofere prea multe detalii privind zvonurile despre divorțul de Zsolt Csergo, alături de care are patru copii. În plus, fosta asistentă TV spune că nu mai dă niciun interviu.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu susține că mariajul cu partenerul de viață nu a ajuns la final și că nu se pune problema unei separări, chiar dacă foartă multe lume crede că sunt pe punctul de a divorța.

Nicoleta Luciu, noi declarații despre separarea de soțul ei: ”Nu mai dau interviuri”

„În primul rând, nu sunt adevărate, iar, în al doilea rând, nu mai dau interviuri”, a declarat Nicoleta Luciu pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă Playboy nu neagă pentru prima oară zvonurile privind destrămarea mariajului. Bruneta s-a arătat contrariată de informațiile care circulă despre familia sa.

Nicoleta Luciu și partenerul de viață, Zsolt Csergo nu confirmă deloc speculațiile care au fost lansate în ultima perioadă. Cei doi nu lasă să se vadă că ar avea neînțelegeri.

ADVERTISEMENT

În plus, fosta co-prezentatoare de la „Vocea României” nu pare afectată de zvonuri și își vede liniștită de viață. Zâmbește, se bucură de fiecare secundă și are grijă foarte mult de siluetă.

Nicoleta Luciu, adevărul despre operațiile estetice. Ce și-a făcut vedeta

Recent, soția lui Zsolt Csergo a mers într-un cabinet de înfrumusețare, dar și în cabinetul medicului estetician, asta pentru că este foarte atentă la felul în care arată.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV a apelat de multe ori la intervenții chirurgicale. Una dintre acestea este operația de mărire a bustului.

De asemenea, actrița și-a injectat săptămânal soluții de fermitate a tenului în față și gât, lucru pe care nu l-a ascuns față de cei care o urmăresc în social media.

Totodată, Nicoleta Luciu a scăpat de pistrui cu ajutorul tehnologiei laser, pe care a folosit-o și în cazul cearcănelor. A slăbit enorm după ce a născut a doua oară și are o alimentație foarte strictă.

ADVERTISEMENT