Life

Nicoleta Nucă, concurenta noului sezon Bravo, ai stil, a fost cerută în căsătorie. Primele imagini cu inelul de logodnă

Nicoleta Nucă, concurenta noului sezon Bravo, ai stil!, a fost cerută în căsătorie. Artista a postat și primele imagini cu inelul de logodnă.
04.08.2021 | 11:34
Nicoleta Nucă, concurenta noului sezon Bravo, ai stil, a fost cerută în căsătorie. Primele imagini cu inelul de logodnă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nicoleta Nucă, concurenta noului sezon Bravo, ai stil!, care va debuta în această toamnă, a fost cerută în căsătorie. Cântăreața a spus „Da” și le-a arătat fanilor imagini de la momentul fericit.

Iubitul ei a cerut-o într-un cadru de vis, la Istanbul. Nicoleta Nucă le-a arătat internauților și imagini cu inelul de logodnă pe care i l-a oferit partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Nucă, concurenta noului sezon Bravo, ai stil, a fost cerută în căsătorie

Nicoleta Nucă, concurenta noului sezon Bravo, ai stil!, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Evident, artista a acceptat și le-a arătat și internauților imagini de la acest moment.

„Am spus DA! Te iubesc, Alex”, a scris Nicoleta Nucă pe Instagram, în dreptul fotografiilor cu inelul de logodnă.

ADVERTISEMENT

Momentul a fost unul special, mai ales că a avut loc într-un cadru de vis, chiar în Istanbul. Vedeta este mai fericită ca niciodată, lucru care se vede și în imaginile postate.

Nicoleta Nucă s-a logodit
Nicoleta Nucă s-a logodit. Sursa foto: Instagram

Mai multe artiste au felicitat-o pe Nicoleta pentru logodnă, printre care Antonia, Adda și Lora. De asemenea, internauții s-au bucurat pentru ea și i-au transmis numai gânduri bune.

ADVERTISEMENT

„Felicitări! Mă bucur pentru voi!”, „Ce frumos!! Felicitări, Nicoleta și Alex!”, „Felicitări, dragilor!”, „Dragostea e cel mai frumos lucru pe Pământ, felicitări!”, „Era și timpul”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii de la fani.

Nicoleta Nucă va participa la noul sezon Bravo, ai stil!

Nicoleta Nucă va participa la noul sezon Bravo, ai stil!, care va începe în această toamnă la Kanal D. Pentru că îi plac provocările, cântăreața a acceptat să participe la show-ul de fashion și așteaptă cu nerăbdare să arate ce poate.

ADVERTISEMENT

„Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac. 

Cred că Bravo, ai stil! Celebrities va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranță voi învața lucruri noi despre mine, despre oameni și asta mă motivează cel mai mult.

Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor”, a declarat, recent, Nicoleta Nucă, potrivit WOWbiz.ro.

Nicoleta Nucă este din Republica Moldova și s-a stabilit în România, fiind una dintre cele mai apreciate interprete de muzică pop.

Tânăra a studiat la cele mai bune școli din România și Italia pentru a-și perfecționa tehnica muzicală. Printre hiturile ei se numără „Fata din Oglindă”, „Castele de nisip” sau „Tot mai rar”, iar melodiile au milioane de vizualizări pe YouTube.

 

ADVERTISEMENT