Life

Nicoleta Nucă și-a pus cântărețele din România în cap. Declarații tăioase făcute în platoul Bravo, ai stil

Nicoleta Nucă a mărturisit la Bravo, ai stil că este dezgustată de industria muzicală din România. Cântăreața a dat de pământ cu unele artiste.
12.09.2021 | 14:45
Nicoleta Nuca sia pus cantaretele din Romania in cap Declaratii taioase facute in platoul Bravo ai stil
Nicoleta Nucă a cântat live la Bravo, ai stil. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Nicoleta Nucă s-a dezlănțuit în gala Bravo, ai stil din 11 septembrie! Frumoasa cântăreață a vorbit despre industria muzicală din România și a aruncat săgeți către anumite nume în vogă de la noi, fără să precizeze cine nu merită să fie în față.

Nicoleta a cântat live în gala cu tematica „Covorul roșu”, impresionând pe toată lumea cu actul ei artistic.

ADVERTISEMENT

După ce și-a încheiat reprezentația, vedeta și-a deschis sufletul și a spus că este foarte dezamăgită de cum evoluează showbiz-ul de la noi.

Nicoleta Nucă, radiografie a industriei muzicale în platoul Bravo, ai stil

Nicoleta a spus că a trebuit să facă ea poate prea multe sacrificii pentru a construi ceva în muzică. Din experiențele neplăcute prin care a trecut, a învățat foarte multe, căci toate compromisurile au făcut-o, în cele din urmă, mai puternică.

ADVERTISEMENT

„M-a făcut să mă gândesc că vocea este cel mai puțin important lucru în România. Cred în continuare acest lucru. Showbiz-ul vorbește de la sine.

Nu vreau să dau în cineva. Înțeleg trendurile, că se dorește modernizare, dar atunci când vocile sunt lăsate pe ultimul loc mi se pare strigător la cer”, a mărturisit cu ochii înlăcrimați Nicoleta Nucă.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a reușit ce și-a propus în gală. Nu doar că a cântat excepțional, însă discursul ei despre sacrificiile făcute în muzică și vocea ei au făcut diferența.

„Sunt un om cu suflet mare”

Tânăra basarabeancă a reușit să obțină nota 5 pe linie. S-a duelat în puncte la finalul galei cu Mădălina Pamfile, cea care a câștigat în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Nicoleta vrea ca în cadrul concursului, pe lângă styling, să le arate oamenilor cum este ea în realitate, căci s-a lovit de-a lungul timpului de foarte multe prejudecăți.

Din cauza lucrurilor care i s-au spus în cariera ei muzicală din România, care durează de 6 ani, artista a mărturisit că a ajuns ca la un moment dat să se îndoiască de propriile sale calități.

„Eu nu încetez să spun că sunt un om foarte bun, cu un suflet mare. Mi-am dorit prin acest moment să înțeleagă și colegele mele și jurații să înțeleagă că poate există un suflet foarte mare pentru corpul ăsta”, a povestit Nicoleta Nucă la testimoniale.

Raluca Bădulescu, cea care până acum i-a criticat aparițiile, a spus că pentru ea cântăreața este o surpriză uriașă. Pe măsură ce o cunoaște o place tot ma mult.

 

ADVERTISEMENT