Nicoleta Pop de la Chefi la Cuțite a avut o primă reacție după ce fanii i-au spus că se potrivește cu Cătălin Scărlătescu.
Fosta concurentă de la Antena 1 păstrează legătura cu fanii de pe rețelele de socializare. Chiar dacă a trecut mult timp de când a fost eliminată, iar show-ul s-a terminat, Nicoleta nu ezită să le răspundă internauților.
Iată ce le-a spus fanilor atunci când i-au spus că s-ar potrivi de minune într-o relație cu Chef Scărlătescu.
Nicoleta Pop a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu în cadrul show-ului culinar de la Antena 1. Chiar dacă a trecut ceva timp de la eliminare, blondina mai păstrează legătura cu fanii din mediul online.
Unul dintre fani a ținut să-i transmită fostei concurente că i-ar sta foarte bine împreună cu cel care i-a fost mentor, Chef Scărlătescu.
„Te potrivești cu Scărlătescu de minuneeee”, i-a scris internautul respectiv fostei concurente, după ce aceasta a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri.
„Să-i spună cineva și lui”, a fost reacția surprinzătoare a concurentei, alături de o fotografie cu juratul de la Chefi la Cuțite.
Nicoleta Pop a fost eliminată de la Chefi la Cuțite cu câteva ediții înainte de începerea semifinalei. Chef Scărlătescu a avut numai cuvinte de laudă pentru ea și a fost mândru de parcursul ei în competiție.
După eliminare, Nicoleta Pop i-a mulțumit mentorului ei pentru tot ce a învățat-o și i-a spus că întotdeauna și-a dorit să facă parte din echipa lui.
„Te iubesc, Cătălin Scărlătescu. Mulțumesc! (…) Cel mai mare vis a fost să ajung în echipe și neapărat în cea a lui Cătălin Scărlătescu.
Au fost două momente deosebite pentru mine: florile primite în dar de la … de ziua mea și cuvintele pe care mi le-a spus chef după ce am fost eliminată (la televizor ați văzut doar foarte puțin)”, a transmis Nicoleta după eliminare, potrivit spynews.ro.
Nicoleta Pop este din Brașov și se ocupă cu broderia computerizată și personalizarea articolelor vestimentare.
Blondina și-a dorit să participe la Chefi la Cuțite datorită admirației pe care o are față de Cătălin Scărlătescu, dar și a pasiunii pentru bucătărie.