Life

Nicoleta Pop de la Chefi la Cuțite, reacție neașteptată pe Instagram. Ce a spus despre Cătălin Scărlătescu

Nicoleta Pop de la Chefi la Cuțite a avut o reacție neașteptată pe Instagram după ce fanii i-au spus că se potrivește cu Cătălin Scărlătescu.
18.06.2021 | 09:25
Nicoleta Pop de la Chefi la Cutite reactie neasteptata pe Instagram Ce a spus despre Catalin Scarlatescu
Nicoleta Pop de la Chefi la Cuțite, reacție neașteptată pe Instagram. Ce a spus despre Cătălin Scărlătescu. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicoleta Pop de la Chefi la Cuțite a avut o primă reacție după ce fanii i-au spus că se potrivește cu Cătălin Scărlătescu.

Fosta concurentă de la Antena 1 păstrează legătura cu fanii de pe rețelele de socializare. Chiar dacă a trecut mult timp de când a fost eliminată, iar show-ul s-a terminat, Nicoleta nu ezită să le răspundă internauților.

ADVERTISEMENT

Iată ce le-a spus fanilor atunci când i-au spus că s-ar potrivi de minune într-o relație cu Chef Scărlătescu.

Cum a reacționat Nicoleta Pop de la Chefi la Cuțite după ce fanii i-au spus că se potrivește cu Cătălin Scărlătescu

Nicoleta Pop a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu în cadrul show-ului culinar de la Antena 1. Chiar dacă a trecut ceva timp de la eliminare, blondina mai păstrează legătura cu fanii din mediul online.

ADVERTISEMENT

Unul dintre fani a ținut să-i transmită fostei concurente că i-ar sta foarte bine împreună cu cel care i-a fost mentor, Chef Scărlătescu.

„Te potrivești cu Scărlătescu de minuneeee”, i-a scris internautul respectiv fostei concurente, după ce aceasta a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri.

ADVERTISEMENT

„Să-i spună cineva și lui”, a fost reacția surprinzătoare a concurentei, alături de o fotografie cu juratul de la Chefi la Cuțite.

Nicoleta Pop și Cătălin Scărlătescu
Nicoleta Pop, reacție surprinzătoare după ce i s-a spus că s-ar potrivi cu Cătălin Scărlătescu. Sursa foto: Instagram

Nicoleta Pop a fost eliminată de la Chefi la Cuțite cu câteva ediții înainte de începerea semifinalei. Chef Scărlătescu a avut numai cuvinte de laudă pentru ea și a fost mândru de parcursul ei în competiție.

ADVERTISEMENT

După eliminare, Nicoleta Pop i-a mulțumit mentorului ei pentru tot ce a învățat-o și i-a spus că întotdeauna și-a dorit să facă parte din echipa lui.

„Te iubesc, Cătălin Scărlătescu. Mulțumesc! (…) Cel mai mare vis a fost să ajung în echipe și neapărat în cea a lui Cătălin Scărlătescu.

Au fost două momente deosebite pentru mine: florile primite în dar de la … de ziua mea și cuvintele pe care mi le-a spus chef după ce am fost eliminată (la televizor ați văzut doar foarte puțin)”, a transmis Nicoleta după eliminare, potrivit spynews.ro.

Nicoleta Pop este din Brașov și se ocupă cu broderia computerizată și personalizarea articolelor vestimentare.

Blondina și-a dorit să participe la Chefi la Cuțite datorită admirației pe care o are față de Cătălin Scărlătescu, dar și a pasiunii pentru bucătărie.

ADVERTISEMENT