Life

Nicoleta Svărlefus, avertisment pentru Tauri, Gemeni și alte 2 zodii: “Stârnesc frica”

Nicoleta Svărlefus vine cu un avertisment pentru nativii din zodia Taur și Gemeni. De asemenea, nici alte zodii nu o duc chiar atât de bine.
09.04.2023 | 21:15
Nicoleta Svarlefus avertisment pentru Tauri Gemeni si alte 2 zodii Starnesc frica
Nicoleta Svărlefus, avertisment pentru Tauri, Gemeni și alte 2 zodii. Sursă foto: Facebook / Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicoleta Svărlefus vine cu sfaturi, dar și cu informații esențiale despre toate zodiile. S-ar părea că unii nativi nu sunt chiar ceea ce par, așa că ar fi bine să știm câteva despre ei. Unii sunt mai competitivi, alții mai geloși și poate chiar au o latură destul de ascunsă.

Nicoleta Svărlefus, avertisment pentru zodia Gemeni și Taur

Astrologul Nicoleta Svărlefus a vorbit despre cele mai geloase zodii. Fiecare nativ are o anumită latură pe care nu o arată nimănui. Și totuși care sunt aceștia? Unii pot să stârnească teamă în jurul lor și le pot da sentimentul de frică celorlalți.

ADVERTISEMENT

Berbecul spre exemplu este o fire destul de competitivă, iar acest lucru este valabil în orice domeniu. Totuși, poate avea momente în care exagerează cu gelozia, iar în acest caz, astrologul le recomandă altor zodii să nu îi stea în cale.

Pentru Tauri în schimb, gelozia și posesivitatea sunt la cote maxime. Acești nativi știu că ce este al lor este doar al lor și vor ca partenerul să le aparțină în totalitate. Își doresc relații lungi și solide și vor totul sub control, însă uneori s-a putea să nu le iasă acest lucru.

ADVERTISEMENT

În cazul nativilor din zodia Gemeni în schimb avem lucruri complet diferite. Nicoleta Svărlefus spune că acestora le este străin conceptul de posesivitate și gelozie. ”Au talentul de a stârni gelozia în ceilalți. Prin aerul acesta jucăuș sunt judecați, sunt superficiali, stârnesc frica să nu le scape celorlalți printre degete”, avertizează astrologul.

Nicoleta Svărlefus, despre cea mai posesivă zodia din horoscop

Cea mai posesivă zodie este însă Racul. Acești nativi sunt atenți la orice detaliu și își arată gelozia într-un mod subtil. Au grijă ca partenerul lor să aibă orice are nevoie, astfel încât acesta să rămână în permanență lângă el. La rândul său, Leul este posesiv și nu va accepta pe nimeni mai bun ca el.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Fecioara, spune Nicoleta Svărlefus, nu este o fire posesivă. Într-adevăr, vrea să aibă lucrurile sub control, însă știe cum să trateze situația. Doar dacă nu este apreciată de cei din jurul ei, sunt momente în care poate deveni geloasă sau posesivă.

Balanța pe de altă parte este elegantă când vine vorba de posesivitate. Tocmai din acest motiv, mulți nici nu observă anumite detalii. Intră în spațiul personal al partenerului și de asemenea, vrea să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa.

ADVERTISEMENT

Zodia obsedată de control

Scorpionul în schimb vrea control. Îi este frică de suferință, astfel că posesivitatea lui poate să atingă cote maxime. Vestea bună este că, potrivi astrologului, știe cum să își gestioneze emoțiile, astfel că partenerul său nu va observa anumite detalii.

În cazul unui Săgetător în schimb, gelozia este un cuvânt străin. Iubește libertatea, însă din păcate atrage doar oameni posesivi în jurul său, Iar acest lucru nu îi va prinde bine în viitor. Capricornul pe de altă parte este vigilent când vine vorba de relația sa și vrea să își controleze partenerul.

”Nu se glumește cu relația, el o ia foarte personal. Va fi tot timpul vigilent și va invada spațiul partenerului. Trebuie să știe mereu la ce folosește acea relație. Fiecare eșex în relație este o lovitură pentru el”, spune Nicoleta Svărlefus, despre Capricorni.

Ajungem la Vărsător, o zodie care fuge de gelozie. Nu vrea să simtă așa ceva, astfel că preferă să stea departe de un astfel de sentiment. De cealaltă parte, Peștii sunt nesiguri pe ei. Vor căuta mereu dovezi de iubire, iar acest lucru îi face să devină pe parcurs mai posesivi.

ADVERTISEMENT