Life

Nicoleta Voicu a avut o relație cu un bărbat însurat. Artista spune cum a fost posibil

Cântăreața de muzică populară, Nicoleta Voicu, a mărturisit că a avut, la un moment dat, o relație cu un bărbat însurat. Solista a spus cum a fost posibilă o astfel de poveste de dragoste.
06.07.2022 | 23:00
Nicoleta Voicu a avut o relatie cu un barbat insurat Artista spune cum a fost posibil
Nicoleta Voicu, dezvăluiri despre relația cu un bărbat însurat. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară, Nicoleta Voicu, a avut parte, până la cei 50 de ani, de relații amoroase bune și mai puțin bune. De unele dintre ele a rămas dezamăgită, cum este cea cu un bărbat însurat.

Cântăreața Nicoleta Voicu s-a iubit cu un bărbat însurat: ”Am aflat târziu că este căsătorit”

Interpreta de folclor și-a deschis sufletul în cadrul unei emisiuni TV și a precizat că nu știa despre fostul ei partener că are soție acasă. De cum a aflat, a pus piciorul în prag și s-a despărțit de el.

ADVERTISEMENT

”A fost o poveste și am aflat târziu că este căsătorit. Eternele povești de iubire și aceleași texte.

A fost așa un flirt, până în momentul când am aflat că e căsătorit. A fost o experiență din viața mea.”, a spus Nicoleta Voicu, la Antena Stars, transmite Spynews.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Voicu, dragoste cu năbădăi cu Gheorghe Turda

Una dintre cele mai cunoscute relații ale solistei este cea cu Gheorghe Turda. Cei doi au pus capăt cu scandal idilei, ba chiar artistul a acuzat-o că a stat cu el doar pentru bani.

La un moment dat, Nicoleta Voicu l-a dat la poliție pe cântărețul de muzică populară. Artista l-a acuzat pe fostul ei partener că o suna adesea, în miez de noapte, cu număr necunoscut.

ADVERTISEMENT

”Teroarea asta o trăiesc de doi ani. Coincidență nu poate să fie pentru că vin doar când apar pe acest subiect.(…) E veșnic îndrăgostit, cred că sunt muza vieții lui.

Nu mai am alte explicații din moment ce el nu mă poate scoate din mintea lui. E îndrăgostit. Dacă la 12 noaptea te gândești la persoana de care te-ai despărțit.

ADVERTISEMENT

Sunt în drum spre poliție pentru că s-au reluat acele apeluri la 12 noaptea și nu sunt coincidențe pentru că eu am salvat toate numerele care mă sunau.

Nu știu ce se ascunde în spatele acestor apeluri, mai ales că orele nu sunt deloc de bun simț. Sunt blocate numerele respective, adică sunt aceleași persoane”, a detaliat Nicoleta Voicu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT