News

Nicoleta Voicu, despre boala lui Gheorghe Turda! ”Pe viitor, fiecare cu grijă de sine!”

10.04.2019 | 15:36
Nicoleta Voicu despre boala lui Gheorghe Turda Pe viitor fiecare cu grija de sine

Deși Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda și-au spus adio, cei doi pare că mai au unele lucruri de clarificat. Artista a postat un mesaj pe o rețea de socializare unde vorbea despre boala de care suferă cântărețul de muzică populară. Vedetele s-au despărțit la începutul anului, dar asta nu i-a oprit să mai vorbească unul despre celălalt.“Gheorghe Turda era foarte captivat de cariera profesională. Din timpul petrecut împreună, 99 la sută îl acorda lumii, celor care îl contactau. Stăteam împreună, iar el vorbea continuu la telefon”, a declarat atunci artista, dezamăgită.

Nicoleta Voicu, despre boala de care suferă Turda

Bună dimineața!!!! Vă mulțumesc celor care mă sunați să îmi spuneți că dl Turda va fi la o emisiune sau alta. Că va fi și în dimineața aceasta la Antena Stars, că va vorbi despre cumpăna peste care a trecut în ultima vreme. Este cumpăna peste care a trecut alături de mine, de la primirea diagnosticului și până la vindecarea ultimei răni.

Nici măcar separarea din ultima perioada nu a făcut ca îngrijorarea mea să ia sfârșit. M-am îngrijit de programarea la control pe care a avut-o în luna martie. Pe viitor, fiecare cu grija de sine. Au fost zile grele, sunt lucruri doar de mine știute, dar acolo unde nu este recunoștința omului este privirea lui Dumnezeu, a fost mesajul fostei iubite a lui Gheorghe Turda pentru cei care o informează de aparițiile artistului pe micile ecrane. Se pare că aceasta s-a decis să nu se mai uite înapoi și să-și trăiască viața departe de umbrele trecutului, liniștită.

Nicoleta Voicu, despre starea de sănătate a lui Gheorghe Turda
Nicoleta Voicu, despre starea de sănătate a lui Gheorghe Turda

Eu nu am cerut vacanţe şi croaziere, ci afecţiune

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu au avut o frumoasă poveste de dragoste. Aceasta nu s-a sfârșit din cauza diferenței de vârstă, așa cum ar fi crezut mult, ci din cauza faptului că artistul era extrem de ocupat și preferat să-și dedice timpul muzicii, așa cum a precizat Niicoleta Voicu.