Life

Nicoleta Voicu devine soacră mare! Ex-partenera lui Gheorghe Turda a dat vestea: „Sunt multe emoții”

Nicoleta Voicu se pregătește de mare petrecere! Fiul ei, Vicențiu, în vârstă de 27 de ani, se însoară. Cântăreața de muzică populară are foarte mari emoții pentru băiatul ei!
10.07.2022 | 20:35
Nicoleta Voicu devine soacra mare Expartenera lui Gheorghe Turda a dat vestea Sunt multe emotii
Nicoleta Voicu, interpretă de muzică folclorică. Foto: româniatv.net
ADVERTISEMENT

Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, este foarte ocupată în perioada următoare! Feciorul ei, Vicențiu, scapă de burlăcie! Acesta se așază la casa lui, alături de aleasa inimii sale, o tânără care e pe placul soacrei pe nume Alina.

Nicoleta Voicu devine soacră mare

Nicoleta a vorbit despre fericitul eveniment care se va produce în familia ei și a spus că emoțiile sunt foarte mari chiar și pentru ea.

ADVERTISEMENT

Folclorista a declarat că nu s-ar fi gândit că va ajunge și în rolul de soacră mare, dar viața i-a oferit și această bucurie. La început se temea de această titulatură, dar începe să se obișnuiască.

„Uite, am ajuns și soacră mare! Nu știu, e un cuvânt pe care și dacă l-aș repeta în fiecare zi, de aici încolo, timp de două săptămâni parcă tot nu-mi vine să cred că este vorba despre mine!”, a mărturisit Nicoleta Voicu pentru CANCAN.RO.

ADVERTISEMENT

Nu se va implica în organizarea nunții

„Dar, atât timp cât am un băiat care se însoară, îl cheamă Vicențiu, are 27 de ani, iar pe iubita și viitoarea lui soție o cheamă Alina, ce să spun, sunt multe emoții.

Asta pentru că însumează toate amintirile, amintirile celor 27 de ani, începând cu venirea lui pe lume, primii pași, cumpenele vieții, momentele noastre de bucurii, tristeți. Este cel mai important eveniment din viața lui și a mea ca mamă”, a continuat Voicu pentru aceeași publicație online.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică tradițională a spus că nu a vrut să se bage în organizarea evenimentului. Nunta va avea loc peste două săptămâni în localitatea de unde e nora ei.

„Contribuția mea va fi cu totul alta… Nu știu dacă voi cânta, dar nici nu spun nu. Nu-mi place, așa, să acaparez eu atenția, e petrecerea lor, ei trebuie să fie în centrul atenției.

ADVERTISEMENT

Poate, dacă o să ceară evenimentul, un mic moment artistic, poate c-o să fie… Oricum, va fi o petrecere cu cântec, joc și voie bună”, a adăugat Voicu.

ADVERTISEMENT