Life

Nicoleta Voicu este terorizată de un bărbat. Coșmarul prin care a trecut timp de două luni

Cunoscuta cântăreață de muzică populară trăiește un adevărat coșmar. Este terorizată de un bărbat și a decis să meargă la poliție.
02.11.2021 | 09:48
Nicoleta Voicu este terorizata de un barbat Cosmarul prin care a trecut timp de doua luni
ADVERTISEMENT

Nicoleta Voicu este disperată. O persoană necunoscută a început să o sune din nou. Cântăreața de muzică populară a mers imediat la poliție și a făcut plângere.

Artista este destul de speriată, după ce a trecut printr-o experiență asemănătoare în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT

După ce s-a despărțit de fostul iubit, Gheorghe Turda, a început să primească telefoane suspecte. Și atunci a mers la poliție, dar nu a aflat cine o suna.

Nicoleta Voicu este terorizată de un bărbat. Coșmarul prin care a trecut timp de două luni

Nicoleta Voicu trece printr-o perioadă dificilă. Cunoscuta cântăreață de muzică populară a fost infectată cu Covid-19 și abia și-a revenit. În plus, cineva a început din nou să o sune cu număr ascuns.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Voicu a mai trecut printr-o experiență asemănătoare în urmă cu ceva vreme, așa că a mers imediat la poliție.

“Iar m-a sunat cineva! Cu număr ascuns, nu știu, se oprise totul, la un moment dat. Am făcut din nou plângere. Am trimis din nou plângere, le-am spus că-i rog să atașeze la dosar. Oricum, e ciudat. Într-o lună m-au sunat șapte, într-o lună unul… Nu e ciudat?

ADVERTISEMENT

Oricum, cine mă sună pe privat, e blocat. Sunt supărată. Nu știu de ce nu se agită Parchetul, Poliția? Am refăcut lista convorbirilor, i-am dat-o polițistului. Am luat-o pe ore… Luna trecută m-a sunat o dată”, a spus artista pentru Cancan.ro.

Cântăreața a mai trecut printr-o experiență asemănătoare în urmă cu ceva vreme. După ce s-a despărțit de Gheorghe Turda, niște indivizi au terorizat-o. Au început să o sune de mai multe ori pe zi. O sigură dată o voce i-a spus câteva cuvinte.

ADVERTISEMENT

La acel moment, cântăreața a dat de înțeles că totul ar putea avea legătură cu fostul său iubit, Gheorghe Turda.

“S-au reluat acele apeluri la 2-3 noaptea. Am salvat numerele, sunt blocate, sunt aceleași persoane.

Eu trăiesc teroarea asta de doi ani, aceste apeluri au apărut acum din nou, de când am probleme cu Turda”, declara Nicoleta Voicu la Antena Stars.

La vremea respectivă cunoscutul cântăreț a avut un mesaj dur pentru fosta sa iubită. Acesta i-a trimis trei notificări prin care i-a interzis să-i mai folosească numele în public.

“Să-și vadă de drumul ei. Ea nu e încă artistă”, spunea Turda la același post Tv.

ADVERTISEMENT