Sport

Nicolo Napoli a semnat cu FC U Craiova! Anunțul făcut de gruparea olteană

FC U Craiova a anunțat, printr-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook, faptul că antrenorul Nicolo Napoli (59 de ani) a semnat cu formația din Bănie.
11.01.2022 | 18:20
Nicolo Napoli a semnat cu FC U Craiova Anuntul facut de gruparea olteana
ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Nicolo Napoli a mai antrenat-o în șapte rânduri pe FC U Craiova. Ultima dată, tehnicianul italian a pregătit-o pe Poli Iași, formație de care s-a despărțit în luna iunie.

Nicolo Napoli a semnat cu FC U Craiova

FC U Craiova a emis un comunicat oficial prin care anunță revenirea lui Nicolo Napoli pe postul de antrenor principal.

ADVERTISEMENT

„Nicolo Napoli este noul antrenor al Științei!

Tehnicianul italian, în vârstă de 59 ani, a semnat un contract cu gruparea alb-albastră până în vara acestui an, cu posibilitatea de a-și prelungi înțelegerea pentru încă un an”, se arată în comunicatul emis de FC U Craiova.

Nicolo Napoli îi ia locul lui Eugent Trică, care a plecat la începutul lunii decembrie. În ultimul mandat, tehnicianul italian a antrenat-o timp de două luni pe FC U Craiova, în perioada august-octombrie 2020.

ADVERTISEMENT

În prezent, FC U Craiova se află pe locul 14 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 19 puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Nicolo Napoli nu este agreat de galeria FC U Craiova

Galeria FC U Craiova și-a exprimat indignarea imediat ce, în spațiul public, a apărut informația conform căreia Nicolo Napoli va reveni la formația olteană.

ADVERTISEMENT

O partea dintre ultrașii din Peluza Sud l-au întâmpinat pe Nicolo Napoli, la aeroport, în momentul în care a revenit în România, și i-au transmis că nu sunt de acord cu instalarea sa la „cârma” echipei.

„Ne-am săturat de telenovela asta, vii, pleci! Nu avem nimic cu tine personal, nu avem nimic cu tine ca om. Dar nu mai vrem. Ne-am săturat. Îți asumi dacă semnezi. Lasă-ne, frate. Lăsați-ne…”, i-a spus Sorin Chipeșu, unul dintre liderii galeriei, lui Napoli.

ADVERTISEMENT

„Numirea lui Napoli înseamnă desființarea Peluzei Sud. Mergem miercuri la antrenament și îi anunțăm că nu vom mai fi prezenți la meciuri. Să-și dea jos de pe tricouri sigla Peluzei Sud. Clubul ăsta nu are legătură cu performanța”, a fost reacția lui Andrei Preda, alt lider din Peluza Sud.

În primul meci oficial din 2022, FC U Craiova o va întâlni, în deplasare, pe Farul Constanța. Partida este programată luni, 24 ianuarie, la ora 20:00.

ADVERTISEMENT