Sport

Nicolo Napoli dă vina pe arbitru după Chindia – FC U Craiova 0-0: „Nu ne-a lăsat să jucăm fotbal!”

Nicolo Napoli dă vina pe arbitru după remiza lui FC U Craiova în deplasarea cu Chindia Târgoviște, scor 0-0, spunând că echipa sa nu a fost lăsată să joace fotbal.
28.02.2023 | 20:45
Nicolo Napoli da vina pe arbitru dupa Chindia  FC U Craiova 00 Nu nea lasat sa jucam fotbal
Nicolo Napoli dă vina pe arbitru după Chindia - FC U Craiova. Sursă foto: sportpictures,eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul oltenilor a fost deranjat și că Esteban Orozco trebuia să fie eliminat, însă arbitrul Cătălin Popa nu a considerat că intrarea fotbalistului Chindiei a fost atât de dură încât să îl elimine, acordându-i doar cartonașul galben.

Nicolo Napoli dă vina pe arbitru după Chindia – FC U Craiova

Nicolo Napoli dă vina pe arbitru după remiza lui FC U Craiova în duelul cu Chindia Târgoviște, explicând că jocul a fost mult prea fragmentat, motiv pentru care nu au fost atât de multe faze la poartă și acordă partidei nota 3 din 10.

ADVERTISEMENT

„Mereu arbitrul fragmenta jocul, terenul e așa cum e. A avut un aspect mai slab, dar s-a putut juca. De ce să tot dai fault, lasă să se joace fotbal. Nu a lăsat arbitrul echipele să joace fotbal.

După două minute a intrat tare și nu a dat cartonaș roșu. Au făcut două intrări de cartonașe roșii, dar arbitrul nu a dat nimic, doar un cartonaș galben.

ADVERTISEMENT

Avem meciurile noastre, trebuie să câștigăm. Contează absența lui Bauza, dar mergem înainte. Fotbalul se joacă cu suporterii, așa e fotbalul, altfel nu e meci. Aș da nota trei acestui meci”, a mai spus Nicolo Napoli la finalul partidei.

„Am dagt lungă și pe a doua!”

Dragoș Albu a vorbit și el la finalul meciului și a spus că gazonul nu a fost unul atât de bun pentru ca el și colegii săi să poată să evolueze în stilul obișnuit: „Am dat lungă și pe a doua. Asta este!

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că nu a fost gazonul cum ne doream noi să fie pentru a face jocul nostru, așa cum facem meci de meci la Craiova. Mai avem două meciuri, acum ne concentrăm pentru meciul următor. Sperăm să câștigăm și să mergem înainte.

Ce să vă zic? Ne rugăm să fie bine pentru noi (n.r – referitor la rezultatele lui Sepsi). Trebuie să ne concentrăm pe meciurile pe care le mai avem de disputat și vom vedea ce va fi la final”.

ADVERTISEMENT

„Secretul cred că este faptul că avem un grup cu multă calitate și lucrăm foarte mult la antrenament, muncim pentru fiecare meci în parte, iar asta se vede pe teren.

Da, sigur că ar fi o mare dezamăgire (n.r – dacă FC U Craiova ratează play-off-ul). Ne dorim cu toții să ajungem acolo, ambițiile sunt foarte mari. Din păcate, în seara asta am reușit doar un egal. Nici nu știu cum puteam să câștigăm. A fost foarte, foarte greu. Asta este, mergem înainte”, a mai spus Dragoș Albu.

ADVERTISEMENT