Sport

Nicolo Napoli, dezamăgit de jucătorii săi după Sepsi – FC U Craiova 2-1: „Mă așteptam la mai mult pe faza ofensivă”

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins-o pe FC U Craiova, 2-1, în etapa a 30-a din Casa Pariurilor Liga 1. La finalul meciului, Nicolo Napoli, antrenorul oltenilor, s-a declarat dezamăgit de jocul elevilor săi.
04.03.2022 | 23:02
Nicolo Napoli dezamagit de jucatorii sai dupa Sepsi  FC U Craiova 21 Ma asteptam la mai mult pe faza ofensiva
ADVERTISEMENT

Sepsi Sfântu Gheorghe a reușit să se impună în fața celor de la FC U Craiova, scor 2-1. Pentru covăsneni, au marcat Ștefănescu și Tudorie, în timp ce unicul gol al oltenilor a fost semnat de Bauza.

Nicolo Napoli, dezamăgit de jucătorii săi după Sepsi – FC U Craiova 2-1

Antrenorul italian susține că și-ar fi dorit, de la elevii săi, să puncteze mai mult pe faza ofensivă, în repriza a doua. Acesta este de părere că trupa lui Cristiano Bergodi a meritat victoria.

ADVERTISEMENT

Totodată, Nicolo Napoli (60 de ani) a spus că obiectivul său este s-o salveze pe FC U Craiova de la retrogradare.

„Am făcut o primă repriză bună, echilibrată, am încercat să dăm gol să câştigăm meciul. Prima repriză a fost bună, a doua repriză n-am jucat bine noi.

ADVERTISEMENT

Am încercat sa egalăm, dar nu am reușit. Mă așteptam la mai mult pe faza ofensivă în repriza a doua, dar nu s-a întâmplat nimic. Mergem înainte. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Nu mi-a explicat nimic arbitrul. Sunt mulțumit de poziția pe care suntem în clasament.

Începe play-out-ul. Vom juca nouă partide. Vom încerca să avem cât mai multe rezultate bune și să ne salvăm de la retrogradare cât mai repede”, a declarat Nicolo Napoli, la finalul partidei cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

În prezent, FC U Craiova se află pe locul 11 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 33 de puncte obținute după 30 de meciuri jucate.

  • 7.25 milioane de euro este cota lotului celor de la FC U Craiova, conform transfermarkt.com