Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Nicolo Napoli, făcut praf după ce a fost dat afară a 9-a oară de Adrian Mititelu de la FC U Craiova: „Se înțeleg ca Prigoană cu Bahmuțeanca!”. Video exclusiv

Nicolo Napoli nu va mai continua la FC U Craiova 1948, iar antrenorul italian a fost pur și simplu desființat în direct.
17.05.2023 | 11:58
Nicolo Napoli facut praf dupa ce a fost dat afara a 9a oara de Adrian Mititelu de la FC U Craiova Se inteleg ca Prigoana cu Bahmuteanca Video exclusiv
Nicolo Napoli, făcut praf după ce a fost dat afară a 9-a oară de la FCU Craiova 1948 Are coloana vertebrală foarte flexibilă!. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli a fost din nou dat afară de Adrian Mititelu, înainte de finalul sezonului, iar patronul lui FC U Craiova a stabilit deja cine e noul antrenor. Italianul a fost criticat dur la FANATIK SUPERLIGA.

Nicolo Napoli așteptat și a zece oară la FC U Craiova 1948: „Nu e OK pentru jucători în primul rând”

Ilie Poenaru a comentat amuzat relația de dragoste și ură între Adrian Mititelu și Nicolo Napoli: „Cred că e o relație frumoasă dacă vii și pleci de atâtea ori. Sunt prieteni și se înțeleg destul de bine. Glumim.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Ca antrenor, nu mi se pare OK, dar este strategia dânsului și nu pot să comentez. Nu știm exact politica și ce obiective i s-au cerut. Nu e OK pentru jucători în primul rând”. 

Vivi Răchită a făcut o comparație savuroasă și nu înțelege de ce FC U Craiova 1948 nu a așteptat până la finalul sezonului: „Se înțeleg ca Prigoană cu Bahmuțeanca! Păi poate să califice echipa în Europa! Mie mi s-a părut penibilă data în care l-a anunțat. Adică îl anunți înainte de ultima etapă, înainte de barajul pentru Europa?! Napoli poate să facă echipa invers. 

ADVERTISEMENT

Ioana Cosma e și ea convinsă că Napoli va reveni la Craiova: „Eu mă întreb: la a zecea descălecare a lui Nicolo Napoli, pentru că nu știu de ce, am senzația că va veni din nou, sunt convinsă că se întoarce în următorii trei ani… Care este autoritatea unui antrenor care a fost dat afară de 9 ori?! Când vezi că te sună… Zici, băi, gata!  Iar mă cheamă! De ce nu îi blochează numărul? 

Vivi Răchită îl distruge pe Nicolo Napoli: „Are o coloană vertebrală foarte flexibilă. Relația cu familia Mititelu cred că este de domeniul fantasticului”

Vivi Răchită a continuat tirul acid la adresa antrenorului italian: „Zero! Eu mă aștept ca Școala de Antrenori să ia atitudine. Mă, dar tu ce antrenori ești de te-a dat afară de 9 ori și tot încerci să revii?! Nu-ți găsești prin Serie C un club la care să stai și tu măcar doi ani? Vii în România, aici e Eldorado? 

ADVERTISEMENT

Ăsta e Nicolo Napoli! Are o coloană vertebrală foarte flexibilă. Relația cu familia Mititelu cred că este de domeniul fantasticului. Cred că nu există în fotbal. Duce meseria de antrenor în derizoriu acest Nicolo Napoli.

Cum să perceapă un antrenor tânăr care se duce la școală și să-l ia model pe Nicolo Napoli. De telenovele probabil! Păi dacă te duci și te dă afară de 9 ori?! Ai fost dat afară și a 9-a oară. Deci eu nu pot să înțeleg chestia asta. Suntem în România și ne ocupă tot timpul”.

ADVERTISEMENT

Leo Strizu, despre parteneriatul Napoli-Mititelu: „Răspunde la orice chemare”

Leo Strizu a venit cu un alt punct de vedere: „Eu cred că se pune problema altfel. Răspunde la orice chemare a lui Mititelu, vine, are contractul foarte bun din câte știu, vreo 10.000 de euro. Este un tip indiferent și el vine să antreneze. Am înțeles că nu prea avea forță să domine vestiarul. 

De fiecare dată când a venit sau în ultime dăți, a salvat echipa, dar acum nu trebuie să ascundem nici valoarea lotului. Poate Mititelu e supărat de la meciul cu Sepsi. Am înțeles că Mititelu și-a dorit un antrenor străin, tânăr, dar să aibă nume”.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT