Sport

Nicolo Napoli, primul antrenament la FCU Craiova. Mititelu Jr. se opune din SUA! Update exclusiv

Nicolo Napoli e la o semnătură distanță de FC U Craiova 1948. Italianul negociază deja preluarea nou-promovatei, chiar dacă nu toată familia Mititelu e de acord. Nici fanii nu sunt de partea antrenorului.
04.01.2022 | 17:10
Nicolo Napoli primul antrenament la FCU Craiova Mititelu Jr se opune din SUA Update exclusiv
ADVERTISEMENT
04-01-2022
15:13

Nicolo Napoli, primul antrenament la FCU Craiova

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Nicolo Napoli a ajuns la Craiova şi a efectuat primul antrenament cu FCU, fiind la al optulea mandat pe banca oltenilor. Cu toate acestea, oficialii formaţiei din Bănie au susţinut că antrenorul italian nu a semnat încă un contract.

“Prima sesiune de pregătire a echipei din acest an a fost condusă de Nicolo Napoli, care nu a semnat până în momentul de față un contract cu gruparea alb-albastră”, au anunţat oficialii lui FCU Craiova pe contul oficial de Facebook.

Nicolo Napoli (59 de ani) este pe cale să devină pentru a opta oară antrenorului celor de la FC U Craiova 1948.

Italianul ar urma să fie astfel al patrulea tehnician din acest sezon al oltenilor, după Adrian Mutu, Flavius Stoican și Eugen Trică.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli negociază preluarea lui FC U Craiova 1948

Pare doar o chestiune de timp până când italianul își va pune semnătura pe contractul cu nou-promovata.

FANATIK a aflat în exclusivitate că Napoli a ajuns în Craiova încă de luni, 3 ianuarie, urmând ca marți, 4 ianuarie, să negocieze cu președintele Marcel Pușcaș și să pună la punct toate detaliile.

ADVERTISEMENT

Dacă cele două părți se vor înțelege, Nicolo Napoli va conduce încă de astăzi primul antrenament al echipei aflate pe locul 14 în Liga 1, cu 19 puncte, două mai puține decât CS Mioveni, prima formație de deasupra liniei „roșii”.

Adrian Mititelu Jr. nu este de acord cu numirea italianului

Eventuala instalare a lui Nicolo Napoli în funcția de antrenor principal al oltenilor nu pare să liniștească deloc apele, ci mai rău le agită.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr., fiul patronului Adrian Mititelu, se află momentan în Statele Unite ale Americii și, după cum FANATIK a aflat în exclusivitate, nu este de acord cu numirea lui Napoli.

Nu doar Mititelu Jr. se opune numirii lui Nicolo Napoli la FC U Craiova 1948. Nici fanii nu îl vor pe italian pe banca nou-promovatei.

ADVERTISEMENT

Andrei Preda, poreclit „Gogoașă”, e unul dintre liderii Peluzei Sud, iar acesta a anunțat că galeria nu va mai veni la partidele alb-albaștrilor și că vrea ca sigla „PS 1997” să nu mai apară pe echipamentul jucătorilor.

Peluza Sud e și împotriva lui Mititelu Sr.

Viitorul băncii tehnice este singurul punct comun pe care îl au ultrașii olteni și Mititelu Jr. Peluza Sud are un ghimpe și împotriva principalului finanțator, Adrian Mititelu Sr.

La ultimul meci jucat acasă în 2021 de FC U Craiova 1948, încheiat cu o înfrângere, scor 1-2, în fața Academicii Clinceni, suporterii l-au înjurat pe patron încă din primul și până în ultimul minut al partidei.

  • 7 este numărul de până acum al mandatelor lui Nicolo Napoli la FC U Craiova 1948
ADVERTISEMENT