Sport

Nicolo Napoli, fericit după FC U Craiova 1948 – U Cluj 5-0: „E greu pe un astfel de stadion să joci fără suporteri”

Nicolo Napoli (60 de ani), antrenorul lui FC U Craiova 1948, e trist că jucătorii săi nu au putut sărbători victoria alături de suporterii olteni.
03.02.2023 | 23:13
Nicolo Napoli fericit dupa FC U Craiova 1948  U Cluj 50 E greu pe un astfel de stadion sa joci fara suporteri
FC U Craiova 1948 urcă pe locul 9 în SuperLiga după victoria cu 4-0 împotriva lui U Cluj. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a făcut spectacol cu Universitatea Cluj, pe un „Ion Oblemenco” pustiu, iar echipa lui Adrian Mititelu urcă pe locul nouă în SuperLiga, cu 27 de puncte.

Nicolo Napoli, declarații după FC U Craiova 1948 – U Cluj 5-0: „Ei au încredere în antrenor și eu în jucători”

Antrenorul lui FC U Craiova 1948 răsuflă ușurat după galopul de sănătate cu U Cluj: „Trei puncte bune, am meritat să marcăm de cinci ori. Au fotbaliști buni, stăteau bine în apărare, dar e meritul nostru. 

ADVERTISEMENT

L-am felicitat pe Chițu pentru dublă. Albu a dat și el gol. Ei au încredere în antrenor și eu în jucători”, a mai spus Nicolo Napoli, la finalul meciului, pentru Digi Sport.

Italianul i-a lăudat pe jucătorii săi și regretă enorm ce s-a întâmplat la meciul de la Sfântu Gheorghe: „Se vede că sunt fotbaliști buni, se mișcă bine, dau gol, avem nevoie de astfel de fotbaliști. E important că am câștigat, pentru că vom pierde la masa verde cu Sepsi și mergem să jucăm cu Rapid”.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli îi asigură pe suporteri că nu va mai pleca a noua oară de la FC U Craiova 1948 și regretă absența galeriei: „Eu rămân la Craiova. E greu pe un astfel de stadion să joci fără suporteri. Nu e fotbal. Cred eu că suporterii ar fi fost fericiți. Noi încercăm să facem punctele pentru suporteri și echipă”, a mai spus antrenorul după 5-0 cu U Cluj.

Yassine Bahassa, unul dintre cei mai buni jucători ai lui FC U Craiova 1948: „Nu plec de la Craiova”

Yassine Bahassa e unul dintre cei mai râfniți jucători de la FC U Craiova 1948, însă nu se gândește la un transfer: Nu plec de la Craiova, am vorbit cu președintele și o să stau cât mai mult. Cât despre absența fanilor, e decizia președintelui”, a spus și mijocașul dreapta la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 va juca în etapa a 25-a din SuperLiga în deplasare cu Rapid. Echipa lui Adrian Mititelu e la cinci puncte de ultimul loc de play-off.

Galeria lui FC U Craiova 1948 nu îl iartă pe Adrian Mititelu: „Noi tot îl vom contesta, pentru tot răul făcut acestei echipe”

Ultrașii de la Peluza Sud 1997 nu sunt impresionați de victoria cu Universitatea Cluj și anunță vremuri grele pentru Adrian Mititelu: „Membrii Peluzei Sud au hotărât să nu-l ierte niciodată pe Mititelu și să-l conteste la fiecare meci, până când va lăsa această echipă. 

ADVERTISEMENT

Și dacă va câștiga campionatul și va rămâne singura echipă din Craiova, noi tot îl vom contesta, pentru tot răul făcut acestei echipe.

Este dușmanul numărul 1 al Olteniei. E problema lui Mititelu că nu știe să țină legătura cu suporterii. Ei înjură și vorbesc urât despre suporteri”, a dezvăluit un reprezentat al galeriei lui FC U Craiova 1948, potrivit Sport Total FM.

ADVERTISEMENT