Sport

Nicolo Napoli, nervos după victoria din derby-ul câștigat de FC U Craiova 1948. Ce l-a deranjat pe tehnicianul oltenilor. Exclusiv

După victoria din derby-ul Băniei, Adrian Mititelu a declarat că Nicolo Napoli nu are mână liberă la FC U Craiova 1948. Italianul nu a fost deloc încântat.
04.12.2022 | 15:50
Nicolo Napoli nervos dupa victoria din derbyul castigat de FC U Craiova 1948 Ce la deranjat pe tehnicianul oltenilor Exclusiv
Nicolo Napoli a fost deranjat de declarațiile lui Adrian Mititelu. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a ieșit triumfătoare din derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 0-2, iar oltenii au fost foarte fericiți după primul triumf în fața rivalei din oraș. Adrian Mititelu a declarat că Nicolo Napoli nu face ce vrea la echipă, fiind doar o rotiță din proiectul clubului, iar tehnicianul italian a fost deranjat de afirmațiile patronului.

Nicolo Napoli, nervos după victoria din derby-ul din Bănie. Italianul a fost deranjat de declarațiile lui Adrian Mititelu

Suporterii celor două formații au făcut spectacol în tribunele stadionului „Ion Oblemenco”, purtând un adevărat război și la nivelul bannerelor. Andrei Chivulete a fost nevoit să întrerupă de trei ori partida în primele 20 de minute ale întâlnirii, din cauza fumigenelor de pe suprafața de joc.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 s-a impus pentru prima oară în derby-ul cu Universitatea Craiova, iar elevii lui Nicolo Napoli erau în culmea fericirii. Din păcate, tehnicianul italian nu a fost bucuros pentru mult timp, după victoria obținută pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Din informațiile FANATIK, Nicolo Napoli a fost deranjat de declarațiile făcute de Adrian Mititelu, după finalul meciului. Tehnicianul „alb-albaștrilor” a fost observat gesticulând nervos în hotel, după ce Adrian Mititelu a declarat că italianul nu face ce vrea el la echipă.

ADVERTISEMENT

FANATIK a încercat să îl contacteze pe Nicolo Napoli, însă tehnicianul celor de la FC U Craiova 1948 avea telefonul închis. Antrenorul italian a revenit la formația din Bănie pentru a noua oară, iar Adrian Mititelu speră să îmbunătățească situația din clasament a echipei.

Ce a spus Adrian Mititelu după derby-ul cu Universitatea Craiova: „E doar o rotiță în proiect”

Finanțatorul celor de la FC U Craiova 1948 s-a arătat extrem de fericit, după prima victorie în derby-ul împotriva rivalilor din oraș. Adrian Mititelu speră ca elevii lui Nicolo Napoli să continue evoluția bună de pe stadionul „Ion Oblemenco” în meciurile rămase în 2022.

ADVERTISEMENT

„O seară frumoasă pentru noi, după un șir de meciuri în care am fi meritat mai mult. A fost o seară așteptată de mult timp, cu atât mai mult cu cât e în fața rivalei noastre numărul unu. Sper să ne descătușeze și să legăm și alte victorii în decembrie.

Avem încă trei meciuri foarte importante și sper ca acest meci să ne ajute să câștigăm celelalte meciuri, pentru a avea continuitate și să urcăm în clasament. Suntem foarte departe de ceea ce ne-am propus, pentru lotul și valoarea echipei. Spun că avem valoare, dar nu avem punctele care să confirme aceste aspecte”, a declarat Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului, Adrian Mititelu a vorbit despre rolul lui Nicolo Napoli, iar acesta a declarat că italianul nu a făcut nimic special, față de ceilalți antrenori de la FC U Craiova 1948. Finanțatorul oltenilor a spus că tehnicianul nu face ce vrea la echipă.

„Să nu credeți că Napoli a făcut ce nu au făcut alții. Croitoru a făcut niște greșeli mari fizice, dar echipa are un proiect. Napoli e doar o rotiță în proiect. Să nu credeți că Napoli face ce vrea la echipa asta”, a spus finanțatorul „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT