Sport

Nicolo Napoli nu se așteaptă să termine sezonul cu o victorie în partida FC U Craiova – Sepsi: „Vin aici să încerce să câștige”

Antrenorul „alb-albaștrilor”, Nicolo Napoli, nu se așteaptă ca FC U Craiova să încheie acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 cu o victorie în ultima partidă din campionat împotriva celor de la Sepsi.
16.05.2022 | 14:02
Nicolo Napoli nu se asteapta sa termine sezonul cu o victorie in partida FC U Craiova  Sepsi Vin aici sa incerce sa castige
Nicolo Napoli nu se așteaptă să termine sezonul cu o victorie în partida FC U Craiova - Sepsi: „Vin aici să încerce să câștige”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli nu se gândește că poate termina acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 cu o victorie în partida FC U Craiova 1948 – Sepsi, programată luni, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Chiar și dacă formația din Bănie vine după două succese consecutive în campionat, tehnicianul italian crede că elevii săi vor avea o misiune dificilă pentru câștigarea celor trei puncte împotriva trupei antrenate de Cristiano Bergodi.

Nicolo Napoli se gândește la ce e mai rău înaintea partidei FC U Craiova – Sepsi: „Am făcut un campionat foarte bun, dar acum a trecut”

FC U Craiova – Sepsi este ultima partidă a oltenilor din Casa Pariurilor Liga 1. Nicolo Napoli speră ca elevii săi să facă un meci bun împotriva trupei antrenate de Cristiano Bergodi și să obțină puncte din confruntarea de pe „Ion Oblemenco”, pentru a termina sezonul pe poziția a patra din play-out.

ADVERTISEMENT

„Eu sper ca băieții mei să facă un meci foarte bune și vom vedea ce rezultat vom obține la finalul partidei. Cine va arată mai bine pe teren poate să câștige meciul. Am făcut un campionat foarte bun, dar acum a trecut și trebuie să așteptăm rezultatul cu Sepsi. Vrem să ajungem pe locul patru, pentru că este bine pentru club și suporteri”, a spus Nicolo Napoli.

Tehnicianul italian al oltenilor așteaptă să primească o ofertă de prelungire a contractului de la Adrian Mititelu, după partidă cu Sepsi. Acesta a declarat că nu se așteaptă ca formația din Bănie să își prelungească seria de victorii obținută în Casa Pariurilor Liga 1, cu formația din Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

„Aștept să vorbesc cu Mititelu, vom vedea ce se va întâmpla. Avem nevoie de fotbaliști, dar vedem ce se va întâmpla. A fost un meci foarte bun împotriva celor de la Rapid, iar echipa joacă întotdeauna pentru victorie. Nu se poate (n.r. să obțină o nouă victorie în campionat împotriva celor de la Sepsi)”, a mai spus antrenorul celor de la FC U Craiova.

Nicolo Napoli nu se așteaptă ca Bergodi să folosească rezervele în FC U Craiova – Sepsi: „Au nevoie de cele trei puncte”

FC U Craiova – Sepsi se va juca cu trei zile înainte de finala Cupei României. Nicolo Napoli a declarat că nu se așteaptă ca tehnicianul covăsenilor, Cristiano Bergodi, să își menajeze jucătorii în ultima partidă din play-out-ul din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

„Nu cred asta ( n.r. că Sepsi va folosi jucătorii de rezerva în partida de pe „Ion Oblemenco”). Sepsi are un lot care îi permite să folosească o echipă de start foarte bună, cu oricine vine. E un meci foarte greu, vin aici să încerce să câștige și să urce cât mai sus în clasament”, a declarat Nicolo Napoli.

Antrenorul oltenilor este de părere că Sepsi își dorește să câștige pe „Ion Oblemenco”, pentru a termina pe prima poziție a clasamentului din play-out-ul din Casa Pariurilor Liga 1. Nicolo Napoli a spus că partida cu formația din Sf. Gheorghe va fi o misiune dificilă pentru jucătorii formației din Bănie.

ADVERTISEMENT

„Partida cu Sepsi va fi una foarte dificilă, jucăm împotriva unei formații foarte bune. Au nevoie de cele trei puncte pentru a ajunge pe prima poziție a clasamentului. Noi vom încerca să facem un meci foarte bun și vom vedea ce se va întâmpla pe teren”, a spus antrenorul celor de la FC U Craiova.

ADVERTISEMENT