Sport

Nicolo Napoli pleacă de la FCU Craiova! Decizie incredibilă după victoria cu 5-0 în fața Rapidului

12.10.2020 | 12:51
Nicolo Napoli pleaca de la FCU Craiova Decizie incredibila dupa victoria cu 50 in fata Rapidului
Nicolo Napoli pleacă de la FCU Craiova! Decizie incredibilă după victoria cu 5-0 în fața Rapidului. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Deși oltenii lui Mititelu au câștigat cu 5-0 meciul cu Rapid, din ultima etapă a Ligii 2, Nicolo Napoli pleacă de la FCU Craiova!

Decizia a fost anunțată astăzi, 12 octombrie, de clubul din Bănie, iar în comunicat se arată că ea a fost luată la inițiativa antrenorului italian.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli a preluat echipa deținută de Adrian Mititelu la finalul lunii august și a reușit să o ducă în fruntea Ligii 2 după primele șapte etape.

Nicolo Napoli pleacă de la FCU Craiova! Stupoare în Bănie, după 5-0 cu Rapid

Deși a fost aspru contestat de suporterii din Peluza Sud încă de la revenire, italianul Nicolo Napoli a reușit să facă o treabă excelentă alături de jucătorii de la FCU Craiova, iar alb-albaștrii sunt neînvinși în actuala ediție a ligii secunde.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă, oltenii au umilit-o pe Rapid cu 5-0, pe stadionul de la Severin, și s-au distanțat la 4 puncte în fața alb-vișiniilor aflați pe poziția a doua. Cum adversarii nu reușesc să le ridice mari probleme, oltenii își pun singuri bețe în roate, iar conflictul intern a făcut prima victimă.

„Incheiere colaborare! Clubul si Nicolo Napoli au reziliat de comun acord contractul! Incetarea raporturilor a survenit la initiativa antrenorului, acesta invocand motive personale! Clubul ii multumeste lui Nicolo Napoli pentru activitatea depusa!”, se arată în anunțul clubului, publicat pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Cu Napoli pe bancă, FCU Craiova a ajuns să aibă cel mai bun atac al Ligii 2, cu 21 de goluri înscrise. Deși de abia a promovat din Liga 3, echipa alb-albastră speră la promovare și este una dintre favoritele la un loc de play-off.

Incheiere colaborare!Clubul si Nicolo Napoli au reziliat de comun acord contractul!Incetarea raporturilor a survenit…

Geplaatst door Fotbal Club Universitatea 1948 op Maandag 12 oktober 2020

Suporterii cer revenirea lui Trică, dat afară în august!

În rubrica de comentarii de la postarea prin care clubul lui Mititelu anunță despărțirea de Nicolo Napoli, foarte mulți dintre suporteri cer revenirea lui Eugen Trică! Pare greu de crezut că fostul antrenor ar accepta să se întoarcă, având în vedere că a fost îndepărtat cu scandal din Bănie  în august.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli a venit la FCU Craiova în august, la finalul lunii, după ce Eugen Trică a fost demis. Fostul mijlocaș al Stelei și al CFR-ului a reușit să promoveze din Liga 3 și era foarte apreciat de fani, care au contestat demiterea lui. Suporterii s-au întors împotriva lui Napoli, care a acceptat să lucreze din nou cu Adrian Mititelu.

Deși patronul clubului alb-albastru l-a susținut pe tehnician, între cei doi a apărut până la urmă un conflict care a dus la plecarea lui Napoli! Italianul a avut nu mai puțin de șase mandate de antrenor al Craiovei, toate la clubul lui Mititelu. El a pregătit clubul din Bănie în sezoanele 2003-2004, 2007-2008, 2010-2011, 2013-2014, 2018-2019 și 2020-2021, însă relația dintre cele două părți a fost mereu una complicată.

Pentru FCU Craiova urmează încă un derby. Oltenii vor juca pe terenul Petrolului în data de 24 octombrie.

ADVERTISEMENT