Fotbal intern

Întăriri pentru FC U. Antrenorul Nicolo Napoli revine la echipă din Italia!

Nicolo Napoli a fost plecat pentru o scurtă periodă în Italia, dar se întoarce la Craiova pentru a îşi conduce echipa de pe banca tehnică la meciul derby din Liga 4 cu Dunărea Calafat.
08.11.2017 | 14:42
Întăriri pentru FC U. Antrenorul Nicolo Napoli revine la echipă din Italia!
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 îşi continuă marşul spre Liga 3 după ce a terminat turul de campionat pe primul loc cu 39 de puncte. Însă pe alb-albaştrii din Bănie îi aşteaptă încă din startul returului un joc greu. Elevii lui Nicolo Napoli şi Ovidiu Turcu se vor deplasa sâmbătă la Calafat acolo unde vor întâlni ocupanta locului doi din campionatul Ligi 4 Dolj, Dunărea. Jucătorii echipei din oraşul natal al lui Gheorghe Popescu au acumulat 31 de puncte şi doresc să îşi ia revanşa după ce în tur au pierdut în Bănie cu 4-0.

Însă FANATIK.RO a aflat  că la acest meci FC U Craiova o să beneficieze şi de prezenţa pe banca tehnică a lui Nicolo Napoli cel care a fost plecat în Italia pentru a îşi rezolva câteva probleme personale. Tehnicianu în vârstă de 55 de ani va sosi la Craiova miercuri, în jurul orei 17:00, urmând ca de la ora 18:00 să conducă antrenamentul echipei sale la baza Aripile de lângă aeroprtul din Bănie.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli vrea să îşi întărească lotul!

Tehnicianul italian este conştient că greul pentru echipa sa de abia acum începe, iar cu cât formaţia alb-albaştrilor se va apropia de promovare adversarii lui FC U vor fi motivaţi din toate părţile. Astfel, în această iarnă Nicolo Napoli întenţionează să îşi întărească lotul cu doi sau trei jucători de valoare şi nu este exclus să asistăm la nişte reveniri de senzaţie la echipa care se bucură de sprijinul Peluzei Sud 97.

ADVERTISEMENT

La meciul de la Calafat şi-au anunţat prezenţa şi peste 1.500 de suporteri din Peluza Sud 97 cei care pregătesc un spectacol în tribune de zile mari. Este cunoscut faptul că cea mai puternică galerie din Bănie nu susţine proiectul celor de la CS U Craiova din Liga 1 Betano chair dacă oficialii aceste echipei au făcut tot felul de propuneri în ultima perioadă ultraşilor respectivi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri