Sport

Nicolo Napoli și-a făcut calculele pentru FC U Craiova – Academica Clinceni: „Vrem victorie ca să scăpăm de retrogradare”

Nicolo Napoli nu ia în calcul ca FC U Craiova să piardă cele trei puncte cu Academica Clinceni. Italianul spune că o victorie i-ar ajuta pe olteni în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Casa Pariurilor Liga 1.
16.04.2022 | 19:33
Nicolo Napoli sia facut calculele pentru FC U Craiova  Academica Clinceni Vrem victorie ca sa scapam de retrogradare
Nicolo Napoli, antrenorul lui FC U Craiova, nu i-a în calcul să piardă cele trei puncte cu Academica Clinceni sursă foto: sport pictures/Catalin Ciupureanu
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui FC U Craiova 1948, Nicolo Napoli, speră să câștige cele trei puncte în partida cu Academica Clinceni, iar astfel să se îndepărteze de zona retrogradabilă a clasamentului Casei Pariurilor Liga 1. Meciul dintre cele două formații se va disputa duminică, de la ora 15:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Nicolo Napoli, antrenorul lui FC U Craiova, vrea victorie cu Academica Clinceni: „Avem nevoie de cele trei puncte pentru a scăpa echipa de la retrogradare”

Nicolo Napoli a declarat înaintea partidei cu Academica Clinceni că cele trei puncte sunt vitale pentru formația sa. Tehnicianul oltenilor a spus că o victorie împotriva ilfovenilor o va ajuta pe FC U Craiova 1948 să se salveze de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

„E un meci unde noi jucăm pentru câștigarea celor trei puncte, avem nevoie de o victorie. Încercăm să facem un meci bun, dar avem nevoie de cele trei puncte pentru a scăpa echipa de la retrogradare. Avem patru meciuri foarte dificile în finalul de sezon”. a spus Nicolo Napoli.

Tehnicianul formației din Bănie a declarat că înfrângerea suferită de Dinamo cu CS Mioveni, scor 0-2, este un rezultat bun pentru FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

„Eu nu mă uit la rezultatele altor echipe, dar mă gândesc că echipa mea va câștiga cele trei puncte. Cred că e mai bine că Dinamo a pierdut. Merge în cerc, fără rezultate și fără să aducă puncte. Sper să vină suporterii noștri, dar noi ne gândim la echipă, nu la suporteri”. a spus antrenorul lui FC U Craiova 1948.

Radu Negru, optimist înaintea partidei cu Academica Clincenit: „Mai sunt cinci meciuri, chiar și noi putem să urcăm”

Radu Negru, fundașul oltenilor, se așteaptă să câștige cele trei puncte cu Academica Clinceni. Jucătorul lui FC U Craiova 1948 își va sărbători împlinirea a 22 de ani în ziua meciului cu formația ilfoveană și speră să le aducă victoria suporterilor din Bănie.

ADVERTISEMENT

„Sper să facem un cadoul frumos echipei și suporterilor, să câștigăm. Faptul că este ziua mea nu aduce nimic special meciului, este un meci ca oricare altul. Nu cred că suntem salvați de la retrogradare până nu o să fie matematic”. a declarat Radu Negru.

Tânărul fundaș dreapta al oltenilor a declarat că echipa nu s-a salvat de la retrogradare, însă acesta crede că echipa ar putea avansa rapid în clasamentul play-out-ului. Radu Negru a declarat că FC U Craiova 1948 are șansa să dispute barajul pentru calificarea în cupele europene.

ADVERTISEMENT

„Cred că ne-ar fi ajutat mai mult să nu fi pierdut Dinamo, dar până la urmă noi trebuie să ne vedem de treaba noastră, iar dacă noi ne câștigăm meciurile nu mai contează rezultatele altor echipe. Distanța între echipe este destul de mică și se poate întâmpla orice, mai sunt cinci meciuri, chiar și noi putem să urcăm”. a declarat fundașul lui FC U Craiova 1948.

„Dacă ne vom câștiga meciurile, de ce nu? Ar fi frumos, mi-aș dori să joc într-un meci de genul asta pentru că ați văzut ce suporteri aduce Rapid la stadion, dar trebuie să ne asigurăm un loc în afara barajului de retrogradare și apoi să ne gândim la barajul pentru cupele europene”. a spus Radu Negru.

  • 5 este locul ocupat de FC U Craiova 1948 în clasamentul play-out-ului
  • 25 de puncte au oltenii
ADVERTISEMENT