Fotbal intern

Nicolo Napoli şi Vasile Miriuţă se luptă pentru a fi noul antrenor de la Concordia Chiajna! Edi a refuzat oferta!

15.09.2018 | 18:00
Nicolo Napoli şi Vasile Miriuţă se luptă pentru a fi noul antrenor de la Concordia Chiajna! Edi a refuzat oferta!
Dintre Nicolo Napoli şi Vasile Miriuţă se alege noul antrenor de la Concordia Chiajna. Cei doi tehnicieni sunt liberi de contract

Ionuţ Badea şi-a reziliat contractul cu gruparea ilfoveană, iar acum a început castingul pentru viitorul tehnician. Nicolo Napoli şi Vasile Miriuţă se luptă pentru postul de antrenor de la Concordia Chiajna.

Prima ţintă a primarului Mircea Mircea a fost Edi Iordănescu. FANATIK.RO vă prezintă culisele numirii noului şef de pe banca tehnică.

Dintre Nicolo Napoli şi Vasile Miriuţă se alege noul antrenor de la Concordia Chiajna! Cine pe cine vrea

Conform informaţiilor noastre, imediat după ruşinea cu Sepsi, 0-3 pe teren propriu, conducerea ilfoveană a început tatonările cu posibilii înlocuitori ai lui Ionuţ Badea. Primul pe lista primarului Mircea Minea a fost Edi Iordănescu. Doar că fostul antrenor de la CFR Cluj a declinat oferta, mai ales că semnele indică, aşa cum FANATIK.RO a scris deja, că Iordănescu jr. se apropie din ce în ce mai mult de FCSB.

Cu această soluţie ieşită din calcule, următoarele două nume alese de ilfoveni sunt Nicolo Napoli şi Vasile Miriuţă. Italianul este dorit de oficialii Concordiei, fiind considerat ideal pentru a lucra cu actualul lot de jucători.

Pe de altă parte, Vasile Miriuţă este dorit de primarul Mircea Minea, omul carea are mereu ultimul cuvânt în ceea ce priveşte numirile de antrenori la Chiajna. De altfel, şi în primul mandat al lui Miriuţă la Concordia, în 2017, el a fost pus în funcţie de Minea deşi nu era dorit de toţi conducătorii ilfovenilor.

Ce atuuri au Napoli şi Miriuţă

Cei doi antrenori care sunt favoriţi să preia Concordia Chiajna nu au angajamente în acest moment. Napoli, plecat în vară de la FC U Craiova, cu care promovase în Liga 3, este apreciat de ilfoveni pentru perioada petrecută pe banca formaţiei Poli Iaşi, pe care a salvat-o de la retrogradare în primul sezon, pentru ca apoi să o ducă în preliminariile Europa League. Considerat un tip extrem de pregătit tactic, italianul ar fi dispus să ia o echipă aflată într-o situaţie grea.

La rândul său, Vasile Miriuţă este considerat de Mircea Minea un antrenor capabil să resusciteze Concordia, experienţa de la echipe mari precum CFR Cluj sau Dinamo Bucureşti cântărind mult în acest sens. Liber de contract după plecarea din Ştefan cel Mare, Miriuţă a mai fost pe lista campioanei CFR după demiterea lui Edi Iordănescu, în locul său fiind însă preferat portughezul Toni Conceicao. Rămâne de văzut dacă acum va avea aceeaşi soartă la Chiajna, acolo de unde tocmai a plecat Ionuţ Badea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri