Sport

Nicolo Napoli vrea să câștige derby-ul cu Universitatea Craiova: „Le-ar aduce multă încredere jucătorilor”. Video

Nicolo Napoli se așteaptă ca jucătorii lui FC U Craiova 1948 să facă față presiunii din derby-ul cu Universitatea Craiova și să câștige cele trei puncte puse în joc.
02.12.2022 | 17:38
Nicolo Napoli vrea sa castige derbyul cu Universitatea Craiova Lear aduce multa incredere jucatorilor Video
Nicolo Napoli este optimist înainte de Universitatea Craiova - FC U Craiova 1948. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova cauta revanșa împotriva Universității Craiova, care a câștigat ultimele trei derby-uri de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Nicolo Napoli a declarat că o victorie împotriva rivalilor din Bănie le-ar reda încrederea jucătorilor de la formația finanțată de Adrian Mititelu.

Nicolo Napoli, optimist înainte de Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948: „Cred că vom face un meci foarte bun”

Nicolo Napoli nu își subestimează viitori de la Universitatea Craiova, însă speră ca elevii lui să facă un meci bun pe stadionul din Bănie. Acesta a declarat că ambele echipe au ambiția necesară, pentru a câștiga cele trei puncte din derby-ul oltenesc.

ADVERTISEMENT

„Este un meci foarte dificil, sper ca băieții să facă un meci foarte bun și să vină rezultatul. Cred că mâine vom face un meci foarte bun. Este derby-ul orașului între două echipe din Craiova și ambele au ambiția de a câștiga meciul, dar sperăm să câștigăm”, a declarat Nicolo Napoli.

Tehnicianul italian este la al nouălea mandat pe banca tehnică a formației din Bănie, iar acesta a declarat că are experiența derby-urilor din SuperLigă. Nicolo Napoli le-a transmis suporterilor că oltenii au nevoie de un public numeros, pentru a face un meci bun împotriva Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

„Am petrecut mult timp aici și am avut multe derby-ul. Victoria este foarte importantă pentru clasament, ar fi foarte bine dacă am câștiga meciul. O victorie le-ar aduce multă încredere jucătorilor și trei puncte ar fi foarte importante în clasament. 

Sperăm să fie mulți suporteri, pentru că avem nevoie de suporteri, iar fără ei nu ar fi un fotbal bun. Presiunea există la orice meci, dar vreau ca echipa să se gândească să facă un meci foarte bun. Nu joacă singurul antrenorul, iar jucătorii joacă, iar antrenorul pregătește meciul, pentru a fi câștigat, Pregătirea meciului a fost normală”, a spus Nicolo Napoli.

ADVERTISEMENT

George Ganea, despre Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948: „Ne-au explicat și ne-au făcut să înțelegem ce înseamnă acest meci pentru echipa noastră”

Venit în vara anului 2022 la FC U Craiova 1948 de la farul Constanța, George Ganea a declarat că veteranii oltenilor i-au transmis ceea ce înseamnă derby-ul cu Universitatea Craiova. Elevii lui Nicolo Napoli sunt fără victorie în ultimele șapte meciuri din SuperLigă, iar tânărul atacant speră să câștige confruntarea din Bănie.

„O să fie un meci dificil, cu o echipă foarte bună care stă mai bine decât noi în clasament. Știm cu toții ce înseamnă acest derby pentru oamenii de aici, care au început proiectul din Liga 4. Ne dorim să îi facem fericiți pe ei și pe suporteri.

ADVERTISEMENT

Noi cei care nu suntem din Oltenia cunoaștem mai puțin (n.r. spiritul oltenilor), dar cei mai vechi pot să spun că ne-au ajutat, ne-au explicat și ne-au făcut să înțelegem ce înseamnă acest meci pentru echipa noastră. O să fie un meci frumos și sper să câștigăm cele trei puncte, pentru că știți că avem nevoie.

Ultimele meciuri au fost foarte bune și s-a văzut că s-a schimbat ceva, dar nu am avut noroc să luăm punctele necesare, pentru a ieși din această zona. La următoarele meciuri o să dăm maxim și sper să ieșim din acea zona (n.r. locurile retrogradabile din SuperLigă)”, a declarat George Ganea.

ADVERTISEMENT