Fotbal international

Nicolo Zaniolo a dat-o iar în bară! AS Roma ar putea renunța la el din cauza relației cu Mădălina Ghenea

02.01.2021 | 13:23
Nicolo Zaniolo a dato iar in bara AS Roma ar putea renunta la el din cauza relatiei cu Madalina Ghenea
Zaniolo a dat-o din nou în bară! AS Roma ar putea renunța la el din cauza relației cu Mădălina Ghenea
ADVERTISEMENT

Nicolo Zaniolo riscă serios să ruineze tot efortul făcut pe teren pentru a convinge de calităţile sale fotbalistice deloc de neglijat. Problema este că, la numai 21 de ani, Zaniolo a stat aproape tot anul 2020 în afara gazonului, jucând practic doar 243 de minute, ceea ce reprezintă extrem de puţin.

Dacă ar fi fost doar problemele medicale, Nicolo suferind o gravă accidentare care necesită un timp îndelungat pentru refacere, probabil că toată lumea ar fi urmărit cu interes pe reţelele de socializare modul în care decurge recuperarea şi ar fi fost interesată să afle când ar putea fi momentul revenirii în activitate.

ADVERTISEMENT

Dar, din păcate pentru el, în acest an Zaniolo nu doar a stat accidentat, ci a reuşit să îşi şifoneze mult imaginea cu evenimente din viaţa sa care l-au pus în posturi extrem de neplăcute şi care l-au deranjat şi pe patronul clubului, americanul Dan Friedkin, care este foarte atent la comportamentul angajaţilor săi.

Relaţia lui Nicolo Zaniolo cu Mădălina Ghenea nu a fost bine primită de fani

Nicolo Zaniolo a avut timp de trei ani o relaţie cu Scaperrotta, care l-a anunţat chiar înainte de încheierea anului 2020 că a rămas însărcinată. Un moment care nu i-a căzut deloc bine fotbalistului, pentru că între timp acesta rupsese legătura cu Sara după ce a pornit o relaţie cu o femeie cu 11 ani mai mare, fotomodelul şi actriţa română Mădălina Ghenea.

ADVERTISEMENT

O relaţie care nu a fost primită cu urale de către fanii Romei, aşa cum poate ar fi sperat Zaniolo, mândru de cucerirea unei femei care avea deja în palmares nume sonore de masculi din sport şi din showbizz. Dimpotrivă, Nicolo a fost aspru criticat pentru că a părăsit-o pe fata cu care avusese o relaţie timp de trei ani şi care rămăsese însărcinată cu el.

Promisiunea jucătorului pentru fosta iubită, rămasă însărcinată

Zaniolo a înţeles că nu e o imagine favorabilă şi a căutat să repare totul, asumându-şi atât statutul patern al copilului cât şi toate obligaţiile care îi revin din toate punctele de vedere. “Am visat să întemeiem o familie, nu neg, dar apoi lucrurile au decurs diferit. Când mi-a comunicat că e însărcinată, am fost foarte sincer și am subliniat că nu mă simțeam pregătit pentru un astfel de angajament, mai ales pentru că nu ne mai înțelegeam, dar ea a decis să continue. Este o decizie pe care o respect.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu mai suntem împreună, îmi voi asuma toată responsabilitatea ca tată. Acestea fiind spuse, sper că toate zvonurile despre viața mea privată se vor sfârși și vom începe din nou să vorbim despre mine numai ca fotbalist”.

Imagini deocheate alături de propria mamă de Revelion

Însă Nicolo a dat-o din nou în bară chiar în noaptea trecerii în noul an, când a postat imagini dansând deosebit de lasciv cu mama sa, Francesca Costa, 43 de ani. Jucătorul apare la bustul gol ţi imagineile au scandalizat puternic şi pe şefii Romei şi pe fani.

ADVERTISEMENT
Relaţia cu Mădălina Ghenea îl poate lăsa pe Nicolo Zaaniolo fără contractul cu Roma. Critici aspre pentru viaţa privată a jucătorului. Imaginea în care dansează cu mama sa. Foto: Instagram Nicolo Zaniolo

Consecinţa este că urmărind toate aceste evenimente şi faptul că Zaniolo este mult prea mult preocupat de imaginea sa de Adonis şi nu de obligaţiile de sportiv, conducerea Romei a anunţat că renegocierea noului contract va fi deocamdată anulată şi se va rediscuta acest aspect abia după ce jucătorul va reveni pe teren.

ADVERTISEMENT