Life

Nicos de la Puterea dragostei, amânat de medici. Ce operație trebuie să își facă fostul concurent

19.11.2020 | 09:39
Nicos de la Puterea dragostei amanat de medici Ce operatie trebuie sa isi faca fostul concurent
ADVERTISEMENT

Nicos de la Puterea dragostei trebuia să își facă o operație, însă medicii au decis să amâne intervenția chirurgicală din niște cauze obiective. 

Băiatul a părăsit reality-show-ul de la Kanal D acum mai bine de o lună, iar motivul era operația pe care trebuia să o facă.

ADVERTISEMENT

Decizia de a pleca a fost cu titlu de revenire la un moment dat. Nicos s-a programat să își opereze nasul, însă doctorii l-au amânat, după cum a declarat chiar el.

Nicos de la Puterea dragostei trebuie să își opereze nasul

Fostul concurent nu a renunțat însă de tot la intervenția chirurgicală și nici la revenirea în emisiune, mai ales că foarte mulți telespectatori l-au avut multă vreme printre favoriți.

ADVERTISEMENT

„Am făcut două RMN-uri cervicale și cerebrale, mai multe analize. Din cauza faptului că am deviație de sept în ambele părți, oxigenul nu ajunge cum trebuie la nivel cerebral. Din această cauză uneori mă ia amețeala, am dureri de cap, îmi pierd echilibrul. În cel mai scurt timp cred că o să mă operez, pentru că această problemă se rezolvă doar prin intervenție chirurgicală”, a anunțat în urmă cu o lună Nicos de la Puterea dragostei.

Lucrurile s-au schimbat între timp, iar planurile operației sale au fost date peste cap chiar de medici.

ADVERTISEMENT

Uitat de fosta iubită, Aya

„Nu m-am mai operat. Am fost externat deoarece blocul operator împreună cu secția de terapie intensivă au fost închise pentru că au fost asistente care au ieșit pozitive la testul de coronavirus. Voi vedea săptămâna viitoare”, a precizat acum Nicos.

După ce se va opera, speră el cât mai curând, e dispus să revină în competiția de la Kanal D filmată în Istanbul. Fostul concurent s-a cuplat cu Aya în casă, însă după ce a părăsit competiția, partenera lui a început să vorbească cu alți băieți din casă, uitându-l.

ADVERTISEMENT

Aya a devenit foarte apropiată în ultima vreme de Cristi Marinescu și a flirtat inclusiv cu Bogdan Mocanu, fostul Andrei Volos, în scurta lui vizită făcută alături de Jador.

 

ADVERTISEMENT