ADVERTISEMENT
Life

Nicos de la Puterea dragostei, amânat de medici. Ce operație trebuie să își facă fostul concurent

Autor: Dan Suta | 19.11.2020 | 09:39
Nicos de la Puterea dragostei, amânat de medici. Ce operație trebuie să își facă fostul concurent
Nicos de la Puterea dragostei, în momentul în care și-a făcut RMN. Foto: captură Youtube/ Instagram

Nicos de la Puterea dragostei trebuia să își facă o operație, însă medicii au decis să amâne intervenția chirurgicală din niște cauze obiective. 

ADVERTISEMENT

Băiatul a părăsit reality-show-ul de la Kanal D acum mai bine de o lună, iar motivul era operația pe care trebuia să o facă.

Decizia de a pleca a fost cu titlu de revenire la un moment dat. Nicos s-a programat să își opereze nasul, însă doctorii l-au amânat, după cum a declarat chiar el.

ADVERTISEMENT

Nicos de la Puterea dragostei trebuie să își opereze nasul

Fostul concurent nu a renunțat însă de tot la intervenția chirurgicală și nici la revenirea în emisiune, mai ales că foarte mulți telespectatori l-au avut multă vreme printre favoriți.

„Am făcut două RMN-uri cervicale și cerebrale, mai multe analize. Din cauza faptului că am deviație de sept în ambele părți, oxigenul nu ajunge cum trebuie la nivel cerebral. Din această cauză uneori mă ia amețeala, am dureri de cap, îmi pierd echilibrul. În cel mai scurt timp cred că o să mă operez, pentru că această problemă se rezolvă doar prin intervenție chirurgicală”, a anunțat în urmă cu o lună Nicos de la Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

Lucrurile s-au schimbat între timp, iar planurile operației sale au fost date peste cap chiar de medici.

Uitat de fosta iubită, Aya

„Nu m-am mai operat. Am fost externat deoarece blocul operator împreună cu secția de terapie intensivă au fost închise pentru că au fost asistente care au ieșit pozitive la testul de coronavirus. Voi vedea săptămâna viitoare”, a precizat acum Nicos.

ADVERTISEMENT

După ce se va opera, speră el cât mai curând, e dispus să revină în competiția de la Kanal D filmată în Istanbul. Fostul concurent s-a cuplat cu Aya în casă, însă după ce a părăsit competiția, partenera lui a început să vorbească cu alți băieți din casă, uitându-l.

Aya a devenit foarte apropiată în ultima vreme de Cristi Marinescu și a flirtat inclusiv cu Bogdan Mocanu, fostul Andrei Volos, în scurta lui vizită făcută alături de Jador.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!