Life

Nicu Alifantis, mesaj dureros după moartea lui Victor Socaciu: ”Omul ăsta ar fi putut să facă multe”

După moartea lui Victor Socaciu, Nicu Alifantis s-a arătat profund îndurerat de trista veste. Artistul a avut un mesaj dureros in memoriam celui care s-a stins din viață cu puțin timp înainte să împlinească 69 de ani. 
28.12.2021 | 00:12
Nicu Alifantis mesaj dureros dupa moartea lui Victor Socaciu Omul asta ar fi putut sa faca multe
Nicu Alifantis, mesaj dureros după moartea lui Victor Socaciu. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ziua de 27 decembrie 2021 va rămâne ca fiind una de doliu în muzica românească, după ce un mare nume al folkului a plecat dintre noi.

Decesul lui Victor Socaciu, cel care era internat de mai bine de o lună într-un spital din Capitală, a provocat multă durere în rândul fanilor, prietenilor, familiei și colegilor de breaslă.

ADVERTISEMENT

Nicu Alifantis, îndurerat după moartea lui Victor Socaciu

Printre cei care deplâng dispariția fulgerătoare a lui Victor Socaciu se numără și Nicu Alifantis. În cadrul unei emisiuni TV, poetul, la fel ca toți cei care l-au cunoscut pe regretatul artist, a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Astfel, Alifantis i-a adus prin seria de replici de suflet un ultim omagiu bunului său coleg de breaslă, a transmis condoleanțe familiei îndoliate, însă a ținut să sublinieze că moartea acestuia îi provoacă și un sentiment de revoltă.

ADVERTISEMENT

Nicu Alifantis este de părere că Victor Socaciu ar mai fi avut multe de spus și de făcut pentru spera culturală românească, doar că destinul a fost dur cu el și i-a curmat viața mult prea devreme.

”În momentele astea ai un sentiment de revoltă”

”A fost o veste îngrozitoare (n.r. moartea lui Victor Socaciu). Într-adevăr Victor a fost un artist pentru că a avut har, pentru că ne lasă acum niște cântece deosebit de frumoase, iar puterea glasului lui, felul în care umplea șcena prin prezența sa, o să fie lucruri de care ne vom aminti cu drag și le vom duce lipsa.

ADVERTISEMENT

În clipa în care moare un artist e foarte trist pentru că rămâne în urmă o rană, iar anii trec, iar astfel de răni devin din ce în ce mai dese. Dumnezeu îl iubește, și așa cum Dumnezeu îl iubește l-am iubit și noi, și toți cei care i-au iubit muzica și au venit la spectacolele sale.

În momentele astea ai un sentiment de revoltă și îți spui fir-ar să fie, omul ăsta chiar ar mai fi putut să facă foarte multe lucruri. Dumnezeu să-l odihnească, condoleanțe familiei și prietenilor și tuturor iubitorilor muzicii folk”,  a mai spus Nicu Alifantis, conform realitatea.net.

ADVERTISEMENT

Victor Socaciu avea probleme de sănătate

Victor Socaciu a murit pe 27 decembrie 2021, după ce a stat o lună internat în spitalul ”Carol Davila” din București.

De-a lungul timpului, artistul a fost diagnosticat cu diabet, insuficiență renală, motiv pentru care a trecut și printr-un transplant de rinichi în 2009, a fost infectat cu virusul din china în primăvara lui 2021, iar ultimele probleme de sănătate, cu care se confrunta din toamna acestui an, din păcate, i-au fost fatale.

ADVERTISEMENT