Fotbal intern

Nicu Gheară, mesaj emoționant după moartea lui Ilie Balaci: ”Am vorbit 3 ore la telefon”

22.10.2018 | 08:21
Nicu Gheară a postat două poze și un mesaj emoționant după moartea lui Ilie Balaci

Fostul fotbalist Nicu Gheară a postat un mesaj emoționant pe contul său de Facebook după moartea lui Ilie Balaci și două poze cu ei, iar într-una dintre ele mai apar Gheorghe Hagi și Nicolae Dobrin. Fostul jucător al formației Rapid București a dezvăluit că în urmă cu zece zile a stat de vorbă timp de trei ore cu cel care a fost supranumit ”Minunea Blondă”.

Fotografie de colecție cu Ilie Balaci, Gheorghe Hagi, Nicu Gheară și Nicolae Dobrin
Fotografie de colecție cu Ilie Balaci, Gheorghe Hagi, Nicu Gheară și Nicolae Dobrin

Ilie Balaci a murit duminică, la vârsta de 62 de ani, în urma unui infarct. Fostului jucător al Universității i s-a făcut rău și a fost transportat la spital unde timp de o oră și jumătate s-au încercat manevre de resuscitare, dar fără ca Balaci să răspundă la stimuli. Cu o seară înainte, el a fost împreună cu câțiva prieteni într-un local din Craiova și s-a fotografiat cu aceștia.

Nicu Gheară, mesaj emoționant după moartea lui Ilie Balaci: ”Oare ai știut că vei pleca?”

”M-ai sunat acum zece zile să-mi zici cât ești de fericit pentru nepoții tăi și finii mei, căci Hristu este student la teatru și film și Atanas a ajuns la lotul național de juniori. Am vorbit trei ore la telefon, am râs, ne-am amintit de timpul petrecut împreună, a fost ca o recapitulare a vieții noastre. Oare ai știut că vei pleca și va fi ultima noastră discuție?”

, este mesajul emoționant postat de Nicu Gheară după moartea lui Ilie Balaci.

Ilie Balaci este ultimul dintr-o serie lungă de personalități plecate dintre noi și care au făcut parte din ”Craiova Maxima”, echipa care ajungea până în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 1982-1983. Fosta glorie a Universității Craiova va fi înmormântat miercuri, 24 octombrie, în jurul orei 13:00, la cimitirul Ungureni din Craiova.

Ilie Balaci a fost omagiat duminică seară pe stadionul Ion Oblemenco la meciul Universitatea Craiova – FCSB 2-1, din etapa cu numărul 12 a Ligii 1 Betano.

Tags: