Life

Nicu Paleru își face vilă de sute de mii de euro. Suma fabuloasă pe care o cere pentru o cântare. Exclusiv

Cât de bine câștigă Nicu Paleru din muzică? Artistul și-a cumpărat un teren de zeci de mii de euro în comuna Tunari, din județul Ilfov, unde are de gând să-și construiască o casă.
02.07.2022 | 10:25
Nicu Paleru isi face vila de sute de mii de euro Suma fabuloasa pe care o cere pentru o cantare Exclusiv
Nicu Paleru câștigă bine din muzică. Artistul și-a cumparat de zeci de mii de euro în Tunari. Foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rare sunt petrecerile din România la care să nu se asculte măcar o piesă de-ale lui Nicu Paleru. Este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din țara noastră, însă tarifele pe care le percepe pentru spectacolele sale nu sunt deloc nesemnificative. Conform informațiilor obținute de FANATIK, artistul câștigă destul de bine din meseria sa, prin urmare, și-a cumpărat teren de zeci de mii de euro în Ilfov.

Nicu Paleru, câștiguri considerabile din muzică. Și-a cumpărat teren de 40.000 de euro în Tunari și își face casă

Nicu Paleru se numără printre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică de petrecere din țara noastră. Melodiile lui răsună din boxe la aproape fiecare petrecere și chiar se bucură de succes pe plan internațional.

ADVERTISEMENT

Pe vremea când avea 37 de ani, Nicu Paleru a trecut prin una dintre cele mai negre perioade din viața lui. Cântărețul agonisise deja o avere considerabilă și a decis să investească în mai multe idei personale, fără succes însă. Afacerile s-au stins rând pe rând și, în plus, s-a ales și cu datorii.

Într-un interviu mai vechi, Nicu Paleru dezvăluia că îi era teamă să mai răspundă la telefon și că nici măcar el nu se mai recunoștea.

ADVERTISEMENT

Timpul a trecut, în prezent artistul este căsătorit cu Cristina, cea care l-a și ajutat să iasă din acea situație. Împreună au o fetiță, iar dacă asta îi aduce împlinirea în plan personal, nici în ceea ce privește situația financiară nu are motiv de nemulțumire.

Conform informațiilor obținute de FANATIK, Nicu Paleru a investit 40.000 de euro într-un teren de aproximativ 750 de metri pătrați în comuna Tunari, din județul Ilfov.

ADVERTISEMENT

Aici, artistul are de când să-și ridice o casă. Construcția ar urma să aibă trei dormitoare, trei băi, living, bucătărie și dressing, iar costurile se ridică la cel puțin 150.000 de euro. Mobilierul casei, electrocasnicele de ultimă generație și amenajarea grădinei vor mai adăuga investiției câteva zeci de mii de euro.

Ce tarife percepe Nicu Paleru pentru spectacolele sale?

Nu este de mirare faptul că Nicu Paleru își permite o astfel de investiție. FANATIK a aflat care sunt tarifele percepute de solist pentru prestațiile sale artistice, iar sumele nu sunt deloc de neglijat.

ADVERTISEMENT

Astfel, pentru un spectacol ce durează 50 de minute, Nicu Paleru încasează 1.500 de euro. Totodată, pentru o nuntă sau un eveniment la care cântă împreună cu trupa, artistul primește 10.000 de euro.

Nicu Paleru are rezidență americană

După mai multe concerte și turnee peste Ocean, în anul 2017, Nicu Paleru și-a obținut rezidența americană. Artistul obișnuia de câțiva ani să-și petreacă iernile în Statele Unite și Canada. Pentru libertatea.ro, el declara că se gândește serios să se stabilească acolo.

De altfel, în Statele Unite artistul a cunoscut-o și pe Cristina, actuala lui soție și femeia care, în anul 2012 l-a făcut tată de fată. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la New York.

Despre momentul în care s-au văzut prima dată, Nicu Paleru a povestit că a fost unul total neașteptat. Cristina nu era fana muzicii lui, așa că a mers la evenimentul respectiv la insistențele unui prieten. S-au îndrăgostit rapid și nouă luni mai târziu s-au căsătorit. Despre soția sa, cântărețul de muzică de petrecere spune că este “fantastică și are sclipiri de geniu”.

“Are atât de multe, încât mi-ar fi greu să le enumăr. Totuși, principala ei calitate este că mă completează. Cristina are o memorie fantastică și sclipiri de geniu. De multe ori, ea știe să spună acel nu. Eu nu prea pot să refuz oamenii, așa a fost și tata, Dumnezeu să-l ierte! Soția mea vede însă lucrurile mult mai clar ca mine. Și îmi spune unde e bine și unde nu e. Iau în seamă toate criticile, toate observațiile și încercăm să schimbăm situația, dacă e cazul”, povestea Nicu Paleru despre soția sa, într-un interviu acordat revistei Taifasuri, în 2019.

ADVERTISEMENT