Fotbal international

Nicu Stanciu, lăudat în presa din Cehia după prestația cu CFR Cluj: “Cel mai scump transfer al Slaviei a jucat excelent”

21.08.2019 | 10:51
Nicu Stanciu laudat in presa din Cehia dupa prestatia cu CFR Cluj Cel mai scump transfer al Slaviei a jucat excelent

Slavia Praga a câștigat cu 1-0 la Cluj, în prima manșă din play-off-ul UEFA Champions League. Cehii au reușit să se impună după ce portarul Kolar a parat penalty-ul bătut de Omrani în minutul 79 al meciului. Nicu Stanciu a fost unul dintre remarcații meciului, el reușind să dea pasa de gol la reușita lui Masopust. 

Nicu Stanciu, lăudat în presa din Cehia după prestația cu CFR Cluj: “A trebuit să facă față unui cor de fluierături”

Sport Blesk laudă evoluția lui Stanciu, mai ales în condițiile în care românul a fost huiduit de un stadion întreg în Gruia: “A jucat un meci special acasă, mai ales că în tribune erau mulți dintre prietenii lui. Nicu Stanciu a trebuit să facă față unui cor de fluierături de fiecare dată când atingea mingea. 

Însă, cel mai scump transfer al Slaviei a jucat excelent. În prima repriză a centrat la cornerul din care Masopust a înscris. El a trimis mai multe baloane periculoase și a condus deseori ofensiva Slaviei”, scriu cehii de la Sport Blesk.

Însă eroul cehilor a fost portarul Ondrej Kolar, cel care a apărat un penalty în finalul meciului. Slavia Praga are avantaj după prima manșă, dar cehii trag semnalul de alarmă și consideră că CFR Cluj este o echipă foarte periculoasă: “Slavia trebuie să fie foarte atentă la retur. Fotbaliștii români au fost destul de pasivi în prima repriză, dar în momentul în care au avut oportunități, au fost foarte periculoși.

Ondřej Kúdela a avut două ezitări prin care le-a permis gazdelor să aibă două ocazii mari, iar când jucătorii clujeni intră în combinații rapide, cei trei din față pot fi foarte periculoși”, au scris cehii.

Nicu Stanciu, lăudat în presa din Cehia după prestația cu CFR Cluj Cel mai scump transfer al Slaviei a jucat excelent
Nicu Stanciu, lăudat în presa din Cehia după prestația cu CFR Cluj Cel mai scump transfer al Slaviei a jucat excelent

Returul dintre Slavia Praga și CFR Cluj va avea loc miercurea viitoare, de la ora 22:00. Echipa lui Dan Petrescu are nevoie de goluri în Cehia, iar dacă va marca cel puțin de două ori, pentru CFR este destul un succes la un gol diferență.

 

 

Tags: