Fotbal international

Nicu Stanciu, ofertă de 7,5 milioane de euro din Egipt! Salariu fabulos pentru fostul mijlocaş FCSB

17.12.2018 | 21:42
Nicu Stanciu oferta de 75 milioane de euro din Egipt Salariu fabulos pentru fostul mijlocas FCSB
ADVERTISEMENT

Nicu Stanciu este aproape de un nou transfer pe bani mulţi. FANATIK.RO a aflat că mijlocaşul român este dorit de ocupanta locului secund din Egipt, Pyramids, care sunt gata să plătească 7,5 milioane de euro în schimbul transferului. 

Sparta Praga nu e mulţumită cu această sumă şi vrea să încaseze 10 milioane de euro pentru a-l ceda pe Stanciu. Cert e că în acest moment, cele două părţi negociază intens transferul românului. Nicu Stanciu ar fi încântat de condiţiile financiare pe care i le oferă egiptenii. Cei de la Pyramids îl tentează cu un salariu “faraonic” de 2 milioane de euro anual!!!

ADVERTISEMENT
Nicu Stanciu, în tricoul lui Sparta Praga
Nicusor Stanciu se bucura dupa golul marcat in meciul de fotbal dintre Romania si Lituania, contand pentru Liga Natiunilor, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, sambata 17 noiembrie 2018.

Nicu Stanicu, ofertă de 7,5 milioane de euro din Egipt! Afacere pentru Sparta Praga

Pentru cehii de la Sparta Praga ar fi o adevărată afacere. Nicu Stanciu a fost transferat de la Anderlecht pentru 4,5 milioane de euro plus bonusuri la începutul anului 2018. Este titular incontestabil la cehi, pentru care a reuşit în acest sezon patru goluri şi şapte pase decisive.

Şi pentru Nicu Stanciu ar fi o mutare fructuoasă. La Sparta Praga, mijlocaşul are un salariu de 1 milion de euro pe an, însă egiptenii îi dau mai mult decât dublu. În acest moment, Stanciu deţine recordul de transfer din Liga 1. FCSB l-a vândut pentru 9,8 milioane de euro la Anderlecht, în vara anului 2016.

ADVERTISEMENT

Pyramids, echipă cu pretenţii de titlu

Pyramids este o echipă egipteană care ocupă locul doi în campionat, la 6 puncte de cea mai bună echipă a ţării, Zamalek. Echipa este din oraşul Asyut şi a fost fondată în urmă cu 10 ani. Anul trecut echipa a încheiat abia pe locul 9 în campionat, însă ambiţiile formaţiei au crescut şi patronul vrea să creeze o echipă care să se bată la campionat.

Nicu Stanciu, ofertă de 7,5 milioane de euro din Egipt! Salariu fabulos pentru fostul mijlocaş FCSB (4)
Emblema celor de la Pyramids

Pentru Nicu Stanciu ar fi al treilea transfer în ultimii 2 ani şi jumătate. În august 2016 a plecat de la FCSB la Anderlecht, pentru 9,8 milioane de euro. În ianuarie 2018, mijlocaşul a semnat cu Sparta Praga, care a plătit belgienilor 4,5 milioane plus bonusuri, iar dacă se va face acest transfer, Stanciu va pleca în zona arabă la Pyramids pentru 7,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: