Unde poate ajunge Stanciu: "Da, am ofertă şi vreau să merg acolo!"

Nicu Stanciu, Anderlecht, Sparta Praga, oferta, exclusiv
EXCLUSIV FANATIK.RO

Nicu Stanciu poate începe anul la o nouă echipă. Anderlecht a primit o ofertă de ultimă oră şi atât clubul cât şi jucătorul sunt tentaţi să o accepte.

Nicu Stanciu a avut un început de sezon şters la Anderlecht, acolo unde nu prea a mai prins meciuri ca titular sub comandat noului antrenor, Hein Vanhaezebrouck. Mijlocaşul adus de la Steaua cu 9,8 milioane de euro este aproape de un transfer în această iarnă după o ofertă venită în ultimele zile ale anului 2017 de la Sparta Praga. 

Mijlocaşul român a oferit şi prima reacţie despre acest transfer exclusiv pentru FANATIK.RO confirmând interesul cehilor: "Da, am ofertă de la Sparta Praga şi vreau să merg acolo. Vreau să muncesc cu un antrenor de top cum este Andrea Stramaccioni", a declarat Stanciu pentru FANATIK.RO

Stanciu, coleg cu un român la Sparta Praga

Andrea Stramaccioni este fostul antrenor al lui Inter Milano din sezonul 2012-2013, fiind considerat unul dintre cei mai buni antrenori din noul val. Stramaccioni a venit la începutul sezonului la Sparta Praga după ce anul trecut a fost la Panathinaikos. 

În această iarnă, Anderlecht şi-a schimbat optica în ceea ce îl priveşte pe mijlocaşul român pe care voia să îl păstreze, mai ales că evoluţiile echipei nu sunt cele mai bune, însă a apărut oferta de la Sparta Praga, iar jucătorul şi-a exprimat dorinţa de a pleca. 

La Sparta Praga, Nicu Stanciu ar putea fi coleg cu un alt jucător român, Bogdan Vătăjelu. Fundaşul a fost adus pe 1 ianuarie 2017 de la CS U Craiova pentru 1,4 milioane de euro. Cehii au făcut investiţii importante şi încearcă să repare sezonul în care au ratat titlul şi calificarea în grupele competiţiilor europene.

Citeste tot articolul »
viewscnt
OraPostulSportEveniment
19:00Telekom Sport 1
Liga Naţională CSM Bucureşti - CSU Danubius Galaţi
1 EUR4.6514 lei-0,0059
1 USD3.8054 lei-0,0013
1 XAU162.6746 lei-1,1137